Redactia.ro
Home » Monden » Grasu XXL a schimbat-o radical. Ce transformare pentru Laura Andreşan. Cum a ajuns să arate acum

Grasu XXL a schimbat-o radical. Ce transformare pentru Laura Andreşan. Cum a ajuns să arate acum

GALERIE FOTO (3)

Laura Andreșan și Grasu XXL au devenit părinți de curând, iar fetița lor a împlinit deja un an. Iată cu ce se ocupă acum fosta „profă de amor”, după ce a dispărut din lumina reflectoarelor și a devenit pentru prima dată mamă.

Cu ce se ocupă acum Laura Andreșan. Maternitatea a schimbat-o

Laura Andreșan nu mai seamănă deloc cu cea din trecut. Cea numită atunci „profa de sex” nu mai este deloc așa astăzi, după ce a devenit mamă. Laura Andreșan a renunțat complet la aparițiile televizate și s-a concentrat pe propria ei carieră. Acum, Laura Andreșan este psiholog, cu specializare în iubire și atașament. Relația ei de iubire cu cântărețul Grasu XXL a făcut-o să se schimbe, aceasta fiind principalul motiv pentru care a decis că vrea să dispară din lumina reflectoarelor.

Aceasta a terminat Facultatea de Psihologie din cadrul Universității Ecologice din București și are un look total diferit. Acum, are părul lung, căci a renunțat la stilul rebel, cu părul tuns scurt, care a făcut-o faimoasă.

„Am învățat să am încredere în mine, să mă iert, să mă accept, să mă iubesc și să iubesc, dar nu la modul nevrotic. Am mai învățat smerenia, recunosc că mai am de lucru. Și, da!… Îl iubesc pe Freud!”, a spus Laura Andreșan.

Aceasta l-a avut profesor pe Constantin Bălăceanu-Stolnici, despre care a avut numai cuvinte de laudă:

„Să fii student al domnului academician presupune să gândești liber, să muncești mult, să îți contești propriile rezultate pentru a le valida sau a le corecta, să investești pasiune, deci energie psihică în cunoașterea condiției umane, să accepți că tot ce știi e doar un atom din materia pe care acest om cu spirit imens o va insera în câmpul conștiinței tale, adică în tine, în sufletul tău!”, spunea Laura Andreșan.

La rândul lor, iată ce i-a spus academicianul:

„Stii…pe mine nu m-a fascinat niciodata psihanaliza, dar văzand schimbarea ta parca incep sa-i dau credit’, a fost mesajullui Stolnici pentru Andresan.

Cum a schimbat-o psihologia pe Laura Andreșan

Mai mult, Laura Andreșan nu a obținut doar o meserie prin intermediul facultății pe care a terminat-o, ci și un nou mod de a fi. Aceasta a schimbat-o enorm, inclusiv în relația cu partenerul ei de viață, Grasu XXL, pe numele lui real Dragoș Nichifor.

„Zilele trecute Dragoş mi-a atras atenţia că nu ne-am certat demult, că de fapt nu ne mai certăm de ceva vreme. Aşa e. Hm? Oare unde a dispărut conflictul? Păi, cinstit spus.. a dispărut frica… şi odată cu ea şi cererile mele. Nu-i mai cer nici atenţie nici flori, nici timp, nici iubire. Asta nu înseamnă că nu le primesc. Nu, nici vorbă… el este prezent în viaţa mea şi îmi oferă suficient de mult şi de multe, încât nu-mi rămâne decât să sper că e şi reciproc. Ce s-a schimbat? Eu m-am schimbat, a dispărut femeia nesigură şi fricoasă, care avea un million de temeri şi tot atâtea solicitări. Desigur relaţia pe care am consolidat-o noi în mai bine de un deceniu ne oferă siguranţă, dar înainte de orice tind să cred că siguranţa asta este mai mult susţinută de relaţia autentică pe care am dezvoltat-o eu cu mine însămi”, a spus aceasta.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: