Redactia.ro
Home » Știri » Cum arată Laura Andreșan, la un an de când a devenit mamă! Iubita lui Grasu XXL nu mai este o bombă sexy

Cum arată Laura Andreșan, la un an de când a devenit mamă! Iubita lui Grasu XXL nu mai este o bombă sexy

GALERIE FOTO (5) Cum arată Laura Andreșan, la un an de când a devenit mamă

Laura Andreșan nu mai este bomba sexy cunoscută de toată lumea. A renunțat la aparițiile controversate și s-a transformat într-o femeie de casă și o mamă de nota 10. 

Cum arată Laura Andreșan, la un an de când a devenit mamă

Laura Andreșan este cunoscută ca fiind protagonista unor controverse. A fost considerată ani la rând ca fiind cea mai sexy femeie din showbiz și cunoscută ca ”profa de sex”, pentru că oferea lecții atât online, cât și în privat, bărbațior care doreau acest lucru.

Timpul a trecut, iar oamenii au uitat aparițiile ei la televizor în care dansa la bar și poza într-o fată rebelă. S-a îndrăgostit de celebrul cântăreț Grasu XXL și a devenit o femeie de casă. S-a cumințit și a devenit o mamică devotată, chiar de nota 10 am putea spune, scrie cancan.ro.

De la rebela care era în urmă cu ani de zile, Laura Andreșan este acum o iubită fidelă, cuminte și o familistă convinsă. Și-a schimbat modul de gândire, dar și felul în care se poartă și se îmbracă. Aceasta numai e deloc fata care apărea la televizor dezbrăcată. Pe rețelele de socializare, Laura Andreșan postează poze de familie, și pune accent pe fotografii cu fiica ei, care a împlinit un an în vara lui 2020. A dat uitării petrecerile nebunești la care participa și a cunoscut ce înseamnă, cu adevărat, fericirea.

”Am învățat să am încredere în mine, să mă iert, să mă accept, să mă iubesc și să iubesc, dar nu la modul nevrotic. Am mai învățat smerenia, recunosc că mai am de lucru. Și, da!… Îl iubesc pe Freud!”, a declarat iubita lui Grasu XXL.

Ce meserie are acum Laura Andreșan

În urmă cu câțiva ani, nimeni nu ar fi crezut că rebela de Laura Andreșan va deveni o fată de casă. Fosta ”profă de sex” a renunțat la cursurile erotice și a ales un job la care cu siguranță nimeni nu se aștepta. În prezent, Laura Andreșan este psiholog, iar meseria pe care o practică i-a schimbat foarte mult modul de gândire, dar și stilul de viață.

”Sa fii student al domnului academician presupune să gândești liber, să muncești mult, să îți contești propriile rezultate pentru a le valida sau a le corecta, să investești pasiune, deci energie psihică în cunoașterea condiției umane, să accepți că tot ce știi e doar un atom din materia pe care acest om cu spirit imens o va insera în câmpul conștiinței tale, adică în ține, în sufletul tău!”, declara Laura Andreșan.

După ce l-a cunoscut pe rapperul Dragoș Nichifor, alias Grasu XXL, vedeta s-a schimbat treptat, devenind o femeie decenă cu pofte mult mai cuminți. În urmă cu trei ani, Laura a absolvit și Facultatea de Psihologie, profesând ca psiholog clinic, cu specializare în iubire și atașament, după cum a declarat ea în urmă cu ceva timp.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: