Redactia.ro
Home » Știri » Laura Andreşan a născut o fetiţă, dar cine e tatăl micuţei e o surpriză şocantă

Laura Andreşan a născut o fetiţă, dar cine e tatăl micuţei e o surpriză şocantă

GALERIE FOTO (2)

Laura Andreşan, acum în vârstă de 37 de ani, a născut o fetiţă în mare secret.

Laura Andreşan, fostă actriţă în filmele pentru adulţi, a devenit o femeie serioasă, la casa ei. Nu este căsătorită, dar are o relaţie stabilă de 10 ani. Cine este iubitul Laurei Andreşan? Rapper-ul Grasu XXL. Cei doi au devenit părinţi şi spun că şi-au dorit acest lucru.

Grasu XXL, partenerul Laurei Andreşan, a vorbit, înainte ca iubita lui să nască, despre „meseria” de părinte. „Ce sa zic, sunt moșneguț de acum! Voi fi tată! O să avem o fetiță! Nu am hotărât încă numele, prea vreți sa știți totul. E un copil așteptat, l-am programat. Ne-am dorit amândoi un copil, nu ne-a luat prin surprindere”, a spus Grasu XXL pentru click.ro.

Laura Andreşan a urmat cursuri de dezvoltare personală

Laura Andreşan, printre altele şi fostă jurnalistă, a trecut peste perioada tumultuoasă din viaţa ei. Acum, a devenit psiholog şi chiar ţine cursuri în acest domeniu. Astfel, Laura este departe de vremurile în care lansa piese lascive şi juca în producţii destinate adulţilor.

Laura Andreşan a urmat cursuri de dezvoltare personală şi a studiat la Universitatea Ecologică, dar şi-a deschis şi un cabinet personal, unde profesează ca psiholog.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: