Redactia.ro
Home » Homepage » Grav accident rutier cu opt victime în această dimineață. A fost activat Planul Roșu de intervenție

Grav accident rutier cu opt victime în această dimineață. A fost activat Planul Roșu de intervenție

Grav accident rutier pe Centura Sibiului.

Vineri dimineața, un grav accident s-a produs pe Autostrada A1 Sibiu – Deva – Centura Sibiului, soldat cu opt victime și blocarea completă a traficului. Evenimentul tragic a avut loc la kilometrul 245 al autostrăzii A1, în zona Centurii municipiului Sibiu, în apropierea ieșirii spre Mediaș. Din primele informații furnizate de Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliției Române, accidentul a implicat două autoutilitare și un ansamblu auto, rezultând opt persoane rănite.

Autoritățile au ajuns de urgență la fața locului

La fața locului, s-au mobilizat echipaje de urgență pentru a gestiona situația critică. Circulația rutieră a fost oprită pe toate benzile sensului de mers Sibiu-Sebeș, iar Planul Roșu de intervenție a fost activat pentru a coordona eficient operațiunile de salvare și asistență medicală.

În urma impactului violent, au fost înregistrate opt victime, iar echipele de intervenție au acționat rapid pentru acordarea primului ajutor. Două echipaje SMURD, inclusiv unul cu medic, au fost prezente, alături de o autospecială de descarcerare, una de stingere, ATPVM și o ambulanță SAJ. Din cauza gravității situației, a fost solicitat și elicopterul SMURD pentru transportul de urgență al victimelor la unitățile spitalicești.

Oamenii legii au deschis un dosar în acest caz

Forțele de intervenție au fost suplimentate prin chemarea medicilor de la Unitatea de Primiri Urgențe (UPU) Sibiu, subliniind gravitatea situației. În acest moment, autoritățile depun eforturi susținute pentru stabilirea cauzelor exacte ale accidentului și reluarea cât mai rapidă a circulației pe autostrada A1.

Până la finalizarea operațiunilor de salvare și evaluarea stării de sănătate a victimelor, se recomandă șoferilor să evite zona și să urmărească informațiile oferite de autorități pentru actualizări privind starea traficului și reînnoirea accesului pe autostradă.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: