Redactia.ro
Home » Știri » Grav accident! Un tren a deraiat și mai multe persoane și-au pierdut viața. Bilanțul victimelor

Grav accident! Un tren a deraiat și mai multe persoane și-au pierdut viața. Bilanțul victimelor

GALERIE FOTO (4)

Grav accident în Germania! Un tren a deraiat și mai multe persoane și-au pierdut viața. Autoritățile încearcă din răsputeri să limiteze numărul vieților pierdute și intervin chiar și pe cale aeriană. Care este bilanțul victimelor?

Un tren a deraiat, iar trei persoane și-au pierdut viața

Potrivit Antena 3, în urma deraierii unui tren din Germania, cel puțin trei persoane și-au pierdut viața și alte zeci sunt rănite. La fața locului se desfășoară acum o operațiune de salvare a victimelor încarcerate. Se intervine și cu ajutorul elicopterelor pentru a putea transporta victimele în cel mai scurt timp posibil către spitalele din zonă.

Cel puțin trei persoane și-au pierdut viața

 

Mai precis, șase elicopere au fost aduse în zonă pentru a transporta victimele către spitale, a declarat un purtător de cuvânt din parte ADAC Air Rescue.

Un alt reprezentant al Poliției a declarat că autoritățile sunt prezente la fața locului și fac eforturi pentru a salva victimele încarcerate. „Are loc o amplă operațiune de salvare în acest moment”, a confirmat un reprezentat din rândul polițiștilor. Momentan, nu se cunoaște cauza acestui accident.

Zeci de victime primesc primul ajutor

Se știe și că la momentul accidentului, trenul se afla în dreptul localității Garmisch-Partenkirchen, din sudul Germaniei, și se deplasa spre Munich. În ceea ce privește numărul pasagerilor de la bordul acelui tren, polițiștii nu au făcut astfel de precizări.

Autoritățile intervin la fața locului cu zeci de echipaje

Momentan, nu se cunoaște numărul exact al persoanelor care se deplasau cu acest tren.

Ruta dintre stația de tren Garmisch-Partenkirchen și Oberau, aflată la nord de locul accidentului, a fost închisă momentan.

VIDEO de la fața locului cu tragicul accident

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: