Redactia.ro
Home » Știri » Gregorian Bivolaru a fost arestat! Unde a fost găsit liderul MISA și cu cine era

Gregorian Bivolaru a fost arestat! Unde a fost găsit liderul MISA și cu cine era

Gregorian Bivolaru, fondatorul controversatei organizații de yoga cunoscută sub numele de Mișcarea pentru Integrare Spirituală spre Absolut (MISA), a fost arestat în Franța, alături de alte 40 de persoane, conform relatărilor din Le Parisien.

Gregorian Bivolaru a fost aresta

În total, 41 de persoane au fost reținute de poliția franceză într-o operațiune amplă. Acestea sunt suspectate de legături cu secta internațională acuzată de numeroase abuzuri, sub pretextul practicării yoga. Gregorian Bivolaru, un român în vârstă de 71 de ani, fondatorul grupării, se numără printre cei arestați. Operațiunile de arestare au avut loc simultan în regiunea Parisului și în regiunea Alpes-Maritimes.

 

Gregorian Bivolaru este acuzat, în special, că a îndoctrinat femei sub pretextul practicării yoga tantrică, în scopul de a le exploata sexual. El este căutat de Interpol și a fost condamnat anterior la 6 ani de închisoare în România pentru violul unui minor în 2013, dar a fost arestat abia în 2016, după o perioadă îndelungată. Cu toate acestea, a petrecut doar un an în detenție în acest caz.

Unde a fost găsit liderul MISA și cu cine era

La un an de la primele plângeri, o anchetă judiciară a fost inițiată în această vară, cu privire la trei plângeri care vizează abuzul de slăbiciune, răpire de către o bandă organizată, viol și trafic de ființe umane. Potrivit informațiilor furnizate de RFI, aproximativ zece femei au fost ținute în captivitate în mod regulat în locuințe din regiunea Parisului, unde au fost supuse unor abuzuri sexuale.

În timpul raidului de marți, 26 de femei, dintre care multe erau sub influența substanțelor, au fost eliberate, potrivit unei surse apropiate anchetei.

Gregorian Bivolaru este considerat liderul Mișcării de Integrare Spirituală spre Absolut (MISA), care a devenit cunoscută sub numele de Atman în afara României. Această organizație are numeroase școli de yoga și alte ramuri. Deși numărul de adepți este dificil de estimat, se estimează că sunt câteva sute de membri. Conform unei surse judiciare, MISA a folosit predarea tantra yoga pentru a „condiționa victimele să accepte relații sexuale prin tehnici de manipulare mentală menite să înlăture orice noțiune de consimțământ”. Secta a încurajat femeile să accepte relații sexuale cu liderul grupului sau să se implice în practici pornografice plătite în Franța și în străinătate.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: