Redactia.ro
Home » Știri » Greșeala fatală pe care bărbații de pe Tinder o fac. Femeile dau bir cu fugiții

Greșeala fatală pe care bărbații de pe Tinder o fac. Femeile dau bir cu fugiții

GALERIE FOTO (2) Ce fac bărbații pe Tinder

Bărbații care își fac cont de Tinder ajung de multe ori în ipostaza în care nu au deloc succes, iar femeile fug de ei imediat. Specialiștii au descoperit care sunt greșelile pe care cei mai mulți dintre ei le fac.

Din ce în ce mai multe persoane ajung să își  creeze un cont pe Tinder din dorința de a cunoaște persoane noi, de a lega prietenii sau de a pune bazele unei relații. Există niște reguli pe care bărbații ar trebui să  le respecte cu sfințenie dacă își doresc să aibă succes cu partenerele lor.

Ce greșeli fac bărbații pe Tinder

Printre greșelile pe care bărbații obișnuiesc să le facă pe Tinder se numără și faptul că cei mai mulți bărbați ajung să își pună poze care nu sunt asemănătoare cu realitatea. Imaginea pe care o creezi persoanei cu care vorbești este foarte importantă, tocmai de aceea trebuie să ai mare grijă.

Un alt exemplu de greșeală pe care bărbații tind să o facă este faptul că vorbesc mult prea mult despre ei și uită faptul că și partenera este la fel de importantă. Astfel de discuții nu fac decât să le îndepărteze pe presupusele domnișoare care ar putea fi interesate de o relație.

O altă regulă nescrisă este faptul că bărbații nu ar trebui să trimită imagini indecente persoanelor cu care vorbesc. Acest lucru nu face decât să le oripileze pe domnișoare, motiv pentru care vor alege să îl blocheze pe expeditor.

Ce greșeli fac bărbații pe Tinder
Ce greșeli fac bărbații pe Tinder

Ce este aplicația Tinder

Tinder este o aplicație de dating online care permite utilizatorilor să cunoască oameni noi prin intermediul profilurilor și al unui sistem de glisare. Utilizatorii pot naviga prin profilurile altor utilizatori, glisând spre dreapta dacă îi plac și spre stânga dacă nu sunt interesați. Dacă două persoane se plasează reciproc pe lista de interes, atunci se formează o potrivire (match) și pot începe să converseze prin chat-ul intern al aplicației.

Tinder a fost lansată în 2012 și este disponibilă în mai mult de 190 de țări, fiind una dintre cele mai populare aplicații de dating online din lume. Aplicația este disponibilă pe iOS și Android și are versiuni gratuite și plătite, cu funcții suplimentare, cum ar fi posibilitatea de a vedea cine a dat like la profilul tău sau de a accesa alte caracteristici avansate.

adsmedia.ro - Ad Network
O lovitură zdrobitoare contra ciupercii!
Sunteți sigur de sănătate dvs.? Verificați-vă simptomele!
In loc sa il inlocuiesc, m-am schimbat cu el!
Imi pare foarte rau ca am aflat atat de tarziu despre crema asta. Adio Varicele!
Ca să tratați diabetul, trebuie să...
Minus 15 kg pe lună + stop efect
Etichete: