Redactia.ro
Home » Știri » Greșeala pe care multă lume o face când prepară omleta. Care sunt pașii corecți, de fapt

Greșeala pe care multă lume o face când prepară omleta. Care sunt pașii corecți, de fapt

Greșeala pe care multă lume o face când prepară omleta. Nu e vorba despre ingredientele pe care le folosești, de fapt

Greșeala pe care multă lume o face când prepară omleta. Iată despre ce este vorba și la ce anume să fiți foarte atenți de aici înainte! Nu e vorba nici măcar despre ce ingrediente folosești, ci despre altceva. Iată detalii!

Greșeala pe care multă lume o face când prepară omleta. Care sunt pașii corecți, de fapt

Ca să faci cea mai bună omletă nu trebuie să ai cine știe ce ingrediente de care puțini au auzit, ba din contră. Cu cât e mai clasic făcută, cu atât mai bine.

Experta Rosemary Shrager spune că foarte mulți oameni greșesc atunci când prepară omleta. Ea susține că modul corect de a face omletă nu ține de niciun secret și nici de vreun ingredient sofisticat, ci de respectarea rețetei clasice, exact cum este ea ca la carte, cum se spune. Iată ce recomandă ea:

  1. Puneți untul într-o tigaie.
  2. Într-un castron, bateți bine ouăle cu o furculiță sau cu un tel.
  3. Încingeți untul într-o tigaie și adăugați apoi ouăle.
  4. Lăsând tigaia la foc mic, aduceți treptat oule în centrul tigăii. Ceea ce încercați să obțineți sunt bucăți medii.
  5. Cu câteva secunde înainte de a fi gătite complet, scoateți ouăle de pe foc. Vor continua să gătească în tigaie chiar dacă focul este stins.
  6. Puneți omleta pe pâine prăjită și serviți-o!

Omleta specială a lui chef Florin Dumitrescu

Omleta specială preparată de bucătarul Chef Florin Dumitrescu nu este altceva decât o delicioasă omletă japoneză, care este considerată una dintre cele mai apreciate rețete pentru micul dejun. Cu toate că această omletă este puțin mai complicată decât cea tradițională, rezultatul final este unul de-a dreptul savuros. Secretul acestei rețete constă într-un ingredient special pe care celebrul bucătar îl folosește pentru a-i oferi preparatului culinar o savoare aparte.

Tamagoyaki, cunoscută și sub numele de omletă japoneză, este un preparat spectaculos și complex, ce necesită multă îndemânare și atenție la detalii. Cu toate acestea, efortul depus în prepararea ei merită pe deplin, deoarece aspectul său pufos și gustul său unic o fac deosebită. Această omletă poate fi servită însoțită de sosuri picante și cașcaval sau sosuri dulci, conform rețete.ușoare.info. Continuarea o puteți citi aici.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: