Redactia.ro
Home » Stil de viață » Greșeala unui șofer a avut consecințe dramatice. Ce i s-a întâmplat acestui tânăr când a parcat mașina pe plajă

Greșeala unui șofer a avut consecințe dramatice. Ce i s-a întâmplat acestui tânăr când a parcat mașina pe plajă

GALERIE FOTO (2)

Un șofer a avut parte de cea mai proastă zi din viața lui, după ce mașina lui a intrat înapa mării, când el încerca să își dea jos dinaceasta jetskiul. Bărbatul a mers liniștit la plajă, dorind câteva momente de relaxare, dar totul a devenit un coșmar care a escaladat rapid.

Greșeala unui tânăr șofer era să îl coste mașina

Un tânăr ca voia să se distreze cu jetskiul propriu, pe care l-a încărcat în mașina sa a avut parte de o experiență pe care, cu siguranță, nu o va uita prea curând. Pentru că a parcat prea aproape de plajă, valurile i-au luat mașina în mare.

Toată întâmplarea a fost surprinsă de ceilalți oameni care se aflau pe plajă și care i-au sărit în ajutor tânărului, pentru a-și putea recupera mașina.

Doar ce am venit cu prietenii la plajă pentru o oră când l-am văzut pe băiatul acesta încercând să își descarce jetskiul din mașină și care a parcat un pic prea aproape”, a povestit localnicul Lee Dolby, în vârstă de 40 de ani.

Mașina în apa mării
Greșeala șofer

Șoferul a încercat să își dea jos jetskiul din mașina parcată pe plajă

Acesta este și cel care a încărcat mai multe imagini pe rețelele de socializare, în care se vede cum tânărul încearcă cu disperare să își salveze mașina din ghearele mării, care trăgea autovehiculul cu mare putere.

Au venit câteva valuri și au revendicat mașina!”, a mai scris Lee pe rețelele de socializare.

Oamenii au sărit să îl ajute pe soferul disperat, dar unii dintre ei, când au văzut că nu sunt șanse de izbândă, au abandonat misiunea și s-au întors la locurile lor de pe plajă.

Ulterior, un camion de mari dimensiuni a sosit la locul incidentului, iar acesta avea o rampă cu care mașina putea fi scoasă. Astfel, un bărbat a atașat o chingă de camion.

Atunci, mașina rămasă în mare a început să se miște dintre valuri și să revină pe țărm, totul sub privirile disperate ale șoferul care cu siguranța regretă greșeala făcută.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: