Redactia.ro
Home » Știri » Greșeli imense în lupta cu coronavirus. Tot mai multe nereguli în sistemul sanitar din România

Greșeli imense în lupta cu coronavirus. Tot mai multe nereguli în sistemul sanitar din România

Pacientii coronavirus

În timpul crizei de coronavirus, numeroase greșeli ale instituțiilor ies la iveală. O femeie infectată cu coronavirus a fost așezată în acelați salon cu o persoană care făcea dializă.

Infectată cu COVID-19, așezată în același salon cu o femeie care făcea dializă

Potrivit Mediafax, o femeie a fost internată în data de 9 aprilie la Spitalul Târgu Neamț pentru dializă fiind așezată în același salon cu o femeie infectată cu coronavirus.

Fiica femeii din Târgu Neamț a luat legătura telefonică cu mama sa și a aflat că este ținută în același loc cu o persoană depistată cu coronavirus.

Potrivit acesteia, în noaptea de vineri spre sâmbătă, Florin Apostoae, demis de ministrul Sănătății, Nelu Tătaru a luat hotărârea de a așeza o pacientă care prezenta febră, tuse și insuficiență respiratorie lângă mama sa, care făcea dializă.

În noaptea de vineri spre sâmbătă, în garda dr. Florin Apostoae, proaspăt demis de către ministrul Tătaru din funcția de manager al Spitalului Piatra Neamț și dr. Ioana Petrariu pe secția medicală, se face internare pentru o pacientă ce prezintă tuse, febră și insuficiență respiratorie. Pacienta este adusă în salon cu mama, lângă patul ei. Vorbes sâmbătă cu mama și o întreb în treacăt ce simptome are pacienta de lângă ea. Amorățesc!”, spune fiica femeii care făcea dializă.

Cum au reacționat medicii?

După ce a vorbit cu mama sa, fiica femeii a sunat medicul care o avea în evidență pe mama sa și după ce acesta a insistat la spital, femeia cu simptomele specifice coronavirusului a fost transferată la Spitalul Piața Neamț. Ulterior, femeia a fost testată pozitiv cu coronavirus, iar a doua zi a fost anunțat decesul pacientei.

Sun medicul care o are în evidență la dializă. Rămâne fără cuvinte! În urma insistențelor noastre și ale medicului din dializă, pacienta este transferată sâmbătă seara la Piatra Neamț(spital Covid). Astăzi vine testul pacientei transferate la Piatra Neamț. Pozitiv! În această seara și decesul, a mai spus fiica femeii.

Președintele Klaus Iohannis a declarat că bilanțul cazurilor infectate cu coronavirus a ajuns la 7.216, iar numărul persoanelor deceate a ajuns la 362.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: