Redactia.ro
Home » Știri » Declarația româncei din Italia infectată cu coronavirus: „Am început cu febră și cu dureri de cap”

Declarația româncei din Italia infectată cu coronavirus: „Am început cu febră și cu dureri de cap”

Declarația româncei din Italia infectată cu coronavirus: "Am început cu febră și cu dureri de cap"

Declarația româncei din Italia infectată cu coronavirus: „Am început cu febră și cu dureri de cap”. Momentan Italia este cea mai afectată țară europeană, având 2,706 de persoane infectate din care 107 și-au pierdut viața din cauza noului virus care a invadat întreaga planetă.

Declarația româncei din Italia infectată cu coronavirus: „Am început cu febră și cu dureri de cap”

Printre persoanele confirmate cu coronavirus din Italia se numără și cetățeni români, iar printre ei se află și Daniela Buzatu, în vârstă de 43 de ani. Femeia a fost diagnosticată cu noul virus, fiind izolată la domiciliu alături de soțul și fetița ei.

Potrivit Bzi.ro, femeia locuiește de 12 ani la Pandino, în provincia Cremona, din Lomabradia, iar marți a fost diagnosticată cu coronavirus. Testul i-a ieșit pozitiv când aceasta deja se simțea mai bine și pericolul trecuse.

Româncă infectată cu coronavirus în România

Daniela a început să se simtă rău pe 23 februarie și a chemat ambulanța, iar medicii i-au spus să nu meragă la spital deoarece sunt foarte mulți oameni

”Am Început să mă simt rău duminică, 23 februarie, în timpul nopții. Am făcut febră 38,5. I-am chemat și au venit cei de la ambulanță, din Crema. Mi-au spus să nu merg la spital pentru că este plin de oameni. Am început să iau antibiotic, dar vineri, pe 28 februarie am chemat din nou ambulanța pentru că din păcate continuam să fac febră. Îmi curgea nasul și aveam dureri groaznice de cap. Gâtul mă durea foarte puțin. De data aceasta m-au dus la spital, iar când am ajuns acolo mi-au făcut testul pentru coronavirus, rază la plămân și o consultație amănunțită. La plămâni nu mi-au găsit nimic. Mi-au recomandat să termin antibioticul și să nu ies din casă. Eram în așteptarea rezultatului, care a venit abia ieri Pozitiv. Mi-a fost transmis telefonic, nu am voie să ies deloc din casă zilele astea”, spune Daniela.

”Eu, răcită nu mai sunt. Nu mai am niciun fel de dureri, doar puțin capul mă mai doare. Doctorița mi-a spus să nu mă îngrijorez, că sunt în afara oricărui pericol și a trecut. Pentru că soțul și fetița nu prezintă simptome, nu le-au făcut testul. Mie mi-au recomandat să stau în casă încă 10 zile. Soțul a început și el de ieri izolarea la domiciliu, de când am primit eu rezultatul pozitiv. Soțul și fetița se simt bine, ei nu prezintă simptome”, mai spune Daniela.

În România sunt confirmare șapte cazuri cu coronavirus, între care și doi adolescenți în vârstă de 16 ani.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: