Redactia.ro
Home » Monden » Grila TV a suferit schimbări! Pro TV a luat o decizie neașteptată. Când se va difuza, de fapt, Survivor All Stars și ce se va întâmpla cu Las Fierbinți

Grila TV a suferit schimbări! Pro TV a luat o decizie neașteptată. Când se va difuza, de fapt, Survivor All Stars și ce se va întâmpla cu Las Fierbinți

Într-o dezvăluire incitantă pentru telespectatorii Pro TV, astăzi, pe 16 ianuarie, începe cel mai așteptat eveniment televizat al anului, Survivor All Stars 2024. Această lansare spectaculoasă marchează un moment crucial pentru grila TV, cu modificări semnificative ce vor afecta și un alt favorit al publicului, Las Fierbinți. În acest articol, vom explora schimbările surprinzătoare aduse de Pro TV în programul său și impactul acestora asupra experienței televizuale pentru telespectatori.

Grila TV a suferit o transformare radicală începând cu data de 16 ianuarie 2024. Odată cu debutul noului sezon Survivor All Stars, ziua de difuzare a show-ului a fost ajustată de la luni, marți și miercuri la marți, miercuri și joi. Această mutare strategică indică dorința Pro TV de a oferi telespectatorilor o experiență captivantă în timpul săptămânii.

Schimbare semnificativă în grila Pro TV

O altă schimbare notabilă se referă la ora de difuzare a Survivor All Stars 2024. În loc de tradiționala oră 20:30, fanii vor putea urmări show-ul la ora 21:30. Această ajustare de program are un motiv bine conturat, și anume transferul serialului Las Fierbinți la o altă plajă orară. Pro TV intenționează să „fure” din audiența altor emisiuni concurente, cu un plan bine gândit pentru a atrage telespectatorii și a menține interesul.

Astfel, de la ora 20:30, telespectatorii se vor bucura de câte un episod din fenomenul comic Las Fierbinți. Această schimbare radicală în programul de difuzare indică o mișcare strategică a postului de televiziune pentru a concura cu alte emisiuni populare. În special, Pro TV vizează audiența emisiunilor de la Antena 1, cum ar fi „Poftiți pe la noi: Poftiți în Dobrogea” (până în luna februarie) și, începând cu data de 5 februarie, emisiunea-concurs prezentată de Dani Oțil, „Power Couple”.

Decizia de a transfera Las Fierbinți la o altă oră și de a insera un episod din această producție îndrăgită în timpul primei ore de seară reflectă dorința Pro TV de a atrage atenția telespectatorilor într-un interval orar în care alți concurenți își desfășoară emisiunile populare. Această mutare inteligentă indică o abordare proactivă a postului de televiziune în competiția acerbă pentru cotele de audiență.

Este important de menționat că Las Fierbinți, având o audiență solidă și un loc bine stabilit în inimile telespectatorilor, poate juca un rol cheie în succesul general al strategiei de programare a Pro TV. Transferul acestui show de comedie la o nouă oră ar putea aduce nu doar un număr crescut de privitori, ci și o diversificare a audienței, atrăgându-i pe cei care nu obișnuiau să urmărească Pro TV în timpul primei ore de seară.

Cine sunt concurenții noului sezon

Participanții din echipa „Faimoșilor” de la Survivor

  1. Zanidache (câştigătorul sezonului 2)
  2. TJ Miles (fost concurent sezonul 3)
  3. Cătălin Moroşanu (fost concurent sezonul 2)
  4. Jorge (fost concurent sezonul 4)
  5. Jador (fost concurent sezonul 2)
  6. Andreea Tonciu (fostă concurentă sezonul 3)
  7. Roxana Nemeş (fostă concurentă sezonul 2)
  8. Elena Ionescu (câştigătoarea sezonului 1)
  9. Ana Porgras (fostă concurentă sezonul 2)
  10. Ştefania Stănilă (fostă concurentă sezonul 4)

Participanții din echipa „Războinicilor” de la Survivor

  1. Alex Delea (câştigătorul sezonului 3)
  2. Iancu Sterp (fost concurent sezonul 1)
  3. Relu Pănescu (fost concurent sezonul 3)
  4. Robert Moscalu (fost concurent sezonul 4)
  5. Andrei Ciobanu (fost concurent sezonul 1)
  6. Lola Crudu (fostă concurentă sezonul 1)
  7. Ştefania Ştefan (fostă concurentă sezonul 3)
  8. Alexandra Duli (fostă concurentă sezonul 3)
  9. Maria Lungu (fostă concurentă sezonul 4)
  10. Maria Chiţu (fostă concurentă sezonul 1).
adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: