Redactia.ro
Home » Breaking News » Guvernul Cîțu a fost demis în urma moțiunii de cenzură! Fostul premier: „Astăzi a murit moralitatea”

Guvernul Cîțu a fost demis în urma moțiunii de cenzură! Fostul premier: „Astăzi a murit moralitatea”

Anunț pentru românii vaccinați! Florin Cîțu: ”Dacă ai certificat de vaccinare, noaptea poți ieși din casă”

Astăzi a avut loc ședința din cadrul Palatului Parlamentului prin care s-a votat moțiunea de cenzură pentru demiterea Guvernului condus de Florin Cîțu. La momentul actual au fost înregistrate 281 de voturi. Premierul Florin Cîțu a  părăsit sala de ședință înainte de terminarea votului. Acesta a plecat alături de Rareș Bogdan.

Guvernul Cîțu a fost demis în urma moținunii de cenzură!

Schimbări radicale pentu România. Guvernul Cîțu a fost demis în urma votului din carul moțiunii de cenzură. Se pare că în urma votului moțiunea de cenzură a fost adoptată. Acum, miniștii care formează actualul Guvern vor fi demiși. 281 de parlamentari au votat pentru demiterea Guvernului Cîțu. Pentru ca moțiunea să fie adoptată și Guvernul Cîțu să fie demis era nevoie de 234 de voturi.

Florin Cîțu, discurs tranșant înainte de votarea moțiunii de cenzură

Florin Cîțu a ținut un discurs în fața celor două camere ale Parlamentului prin care a declarat că cea mai înțeleaptă decizie a opoziției este să își retragă moțiunea de cenzură. De asemenea acesta susține că astzăi a fost ziua în care a murti moralitatea.

Ar fi fost mai potrivit să retrageți moțiunea. Astăzi a murit moralitatea. Moțiunea PSD, cel mai mare inamic al vostru, e susținută de USR-PLUS. Am arătat foarte clar, cu mine premier, guvernarea nu e un joc de copii răsfățați. Sunt dezamăgit USR joacă alba-neagra cu guvernarea. Vrea să vină la guvernare cu un premier mai indulgent Dragi români, vă cer scuze că am crezut în USR. Poate ne lămuresc ce plan au după moțiune. Dragi români, cu regret vă spun că ați votat un partid bipolar.” , a declarat Florin Cîțu.

Știre în curs de actualizare

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini