Redactia.ro
Home » Știri » Guvernul va prelungi starea alertă. Anunțul făcut de premierul interimar, Nicolae Ciucă

Guvernul va prelungi starea alertă. Anunțul făcut de premierul interimar, Nicolae Ciucă

Premierul interimar, Nicolae Ciucă, a anunțat că în următoarea ședință de Guvern va fi adoptată o hotărâre prin care va fi prelungită starea de alertă.

 

Guvernul va prelungi starea de alertă

 

Premierul interimar Nicoale Ciucă a precizat că Guvernul va prelungi starea de alertă cu aceleași măsuri ca până acum, în cadrul unei ședințe a Comitetului Național pentru Situații de Urgență care va avea loc astăzi.

În această după-amiază va avea loc şedinţa Comitetului pentru Situaţii de Urgenţă. De asemenea, este o analiză la nivelul Comitetului de specialitate, care analizează toate aceste aspecte care vor determina decizii la nivel guvernamental. Ceea ce vă pot spune este că Guvernul interimar pe care-l conduc în acest moment nu poate să ia decizii care să modifice foarte mult prevederile stării de alertă în care ne găsim. Ca atare, în următoare şedinţă de Guvern vom adopta o hotărâre de guvern în care prelungim starea de alertă cu măsurile şi indicatorii prevăzuţi în cea precedentă, a declarat Nicolae Ciucă, scrie Agerpres.

Premierul interimar a constat că există o ,,problemă serioasă” la nivelul Capitalei. Mai mult,  având în vedere numărul mare de cazuri de coronavirus, premierul interimar a declarat că măsurile trebuie să fie discutate la nivelul autorităților locale.

Din discuțiile pe care le-am avut cu ministrul Sănătății și cu cei care se ocupă cu problemele pandemiei, în acest moment se pare că avem o problemă foarte serioasă la nivelul Capitalei. Sunt măsuri care trebuie discutate la nivelul autorităților locale și împreună cu DSP București, ca atare în ansamblul măsurilor care s-au luat la nivel național, sperăm ca, pe baza măsurilor deja stabilite la nivelul municipiului București să fie luate măsuri în consecință”, a adăugat Nicolae Ciucă.

Guvernul a prelungit starea de alertă în data de 12 noiembrie cu 30 de zile, începând cu 14 noiembrie.

Raed Arafat, șeful Departamentului pentru Situații de Urgență, declara vineri seara, în cadrul unei intrevenții la Digi24, că urmează o perioadă dificilă pentru toți românii. Mai mult, oficialul a precizat că există pericolul ca în ianuarie-februarie să se ajungă din nou la o creștere agresivă a cazurilor de coronavirus.

 

 

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: