Redactia.ro
Home » Sport » Hagi este titlular cu Kilmarnock! Whelan:”Trebuie să fie puternic”

Hagi este titlular cu Kilmarnock! Whelan:”Trebuie să fie puternic”

Ianis Hagi este anunțat titlular cu Kilmarnock

Hagi este titlular cu Kilmarnock! Românul trage tare la antrenamente dar și pe teren. A jucat deja în trei meciuri pentru Rangers și a marcat un gol.

Antrenorul lui Glasgow Rangers, Steven Gerrard a anunțat că Ianis Hagi va fi titluar și în meciul din deplasare, cu Kilmarnock, din această seară. De când a ajuns la noua sa echipă, Ianis a jucat în 3 partide și a dat un gol. Presa dar și suporterii sunt la picioarele românului. Pe site-ul clubului au fost publicate fotografii de la antrenament, în care a fost surprins și fiul “Regelui”. Se vede că este bine dispus, s-a integrat perfect și se simte foarte bine la echipa din Scoția.

Ce spune un fost atacant despre român

Gigi Becali declara că Ianis Hagi ar putea ajunge să valoreze 100 de milioane de euro. Noel Whelan, un fost atacant englez, îl contrazice însă pe finanțatorul FCSB.

„Un fotbalist nu poate valora atât de mult după doar un meci, două. Ai nevoie de o perioadă constantă de trei sezoane. Nu cred că se va transfera pe această sumă. Cred că Stevie G știe că are un jucător foarte bun. El este foarte tehnic, dar în curând va afla că trebuie să te adaptezi și să-ți schimbi jocul când evoluezi în deplasare pe un teren noroios și denivelat. Trebuie să învețe să fie mai puternic fizic și mental și să facă și părțile urâte ale jocului mai mult. Asta îl va face un jucător mai bun. Oricum are talent”, a declarat Whelan, pentru Football Insider.

Citește și: Ronaldo, despre cum a plecat de la Barcelona și de ce a semnat cu Real Madrid

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini