Redactia.ro
Home » Sport » Hagi mai dă o lovitură! L-a transferat pe Denis Drăguș la Standard Liege

Hagi mai dă o lovitură! L-a transferat pe Denis Drăguș la Standard Liege

Hagi mai dă o lovitură

Hagi mai dă o lovitură. S-a înțeles cu belgienii de la Standard Liege, pentru transferul lui Denis Drăguș. Atacantul în vârstă de 20 de ani, probabil că nu va mai prinde returul cu Gent, din preliminariile Europa League. Presa din Belgia anunțase de mai multe zile această posibilă mutare. Standard a oferit două milioane de euro pentru tânărul jucător al Viitorului. După ce au negociat câteva zile cluburile au ajuns la un acord, pentru fotbalistul care a ratat Euro U21, din cauza unei accidentări.

Gheorghe Hagi nu mai dă niciun jucător

Gheorghe Hagi a anunțat și după meciul cu FC Hermannstadt, că singurul jucător care ar mai putea pleca în această vară de la Viitorul ar putea fi Drăguș.

”Doar Drăguș poate pleca, și-a făcut treaba la Viitorul. Financiar stăm bine. Drăguș are ofertă de afară, să vedem dacă se va materializa. E enervant de tânăr și deciziile bune pe care le ia vor veni”, a spus Hagi, la Look Sport.

Belgienii au venit și la meciul cu Gent pentru a discuta transferul cu oficialii constănțenilor. Se pare că, Denis Drăguș a semnat un contract valabil până în 2023. Atacantul de 20 de ani format la Viitorul are 60 de meciuri jucate, 14 goluri și 6 pase decisive. Este al doilea fotbalist care pleacă de la Viitorul la echipa belgiană, după Răzvan Marin.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: