Redactia.ro
Home » Stil de viață » Inedit » Hagrid din Harry Potter a ajuns nerecunoscut! Își trăiește viața într-un scaun cu rotile

Hagrid din Harry Potter a ajuns nerecunoscut! Își trăiește viața într-un scaun cu rotile

Hagrid din Harry Potter a ajuns de nerecunoscut

Harry Potter a fascinat copilăria multora dintre noi, iar personajele din seria cu vrăjitori și vrăjitoarele de la Hogwarts au rămas întipărite în mintea tuturor. Cu siguranță vă mai amintiți de simpaticul uriaș cu barbă lungă și părul lung, Hagrid. Robbie Coltrane pe numele real, are acum un destin crunt. Își duce viața într-un scaun cu rotile și cu greu îl mai poți recunoaște pe Hagrid cel din Harry Potter. 

Hagrid din Harry Potter a ajuns nerecunoscut! Își trăiește viața într-un scaun cu rotile

Vi-l mai amintiți pe uriașul Hagrid din Harry Potter? Acum are 70 de ani și, din păcate, viața a fost dură cu el. Actorul Robbie Coltrane se deplasează cu ajutorul scaunului cu rotile, din cauza unei boli, informează okmagazine.

Robbie Coltrane suferă de osteoartrită, care îi cauzează dureri groaznice și îl împiedică să se deplaseze normal. Pentru a putea merge, trebuie să facă o operație la o clinică din SUA, la genunchi, mai exact, acesta trebuie să-i fie înlocuit. Actorul este foarte afectat de situația prin care trece și speră să se facă bine.

Un star din „Harry Potter” a ajuns în scaunul cu rotile

”A avut dureri constante timp de mai mulți ani. Genunchiul lui se deteriorează în mod constant. El vede această situație ca fiind una frustrantă. Speră să se poată ridica singur după operație”, a declarat o sursă apropiată actorului, pentru The Sun.

Robbie Coltrane: ”Am dureri întreaga zi”

Pentru ca operația să fie una de succes, iar recuperarea de după să fie una ușoară, medicii i-au recomandat actorului să mai piardă din greutate.

Rubeus Hagrid - Wikipedia

”Am dureri întreaga zi. Am făcut investigaţii, iar medicii au descoperit că la unul dintre genunchi nu mai am niciun cartilagiu. E complet dezintegrat” a declarat și Robbie pentre presa internațională.

Anthony Robert McMillan este, de fapt, numele real al actorului. Coltrane este un nume de scenă, pe care și l-a atribuit ca un omagiu adus saxofonistului John Coltrane. Primii pași în lumea actoriei i-a făcut la 20 de ani. A debutat în seria BBC „A Kicj Up the Eighties“, din 1981. I s-a descoperit un umor aparte care i-a adus roluri în sitcom-uri şi show-uri de stand-up comedy.

Robbie Coltrane - Robbie Coltrane - qaz.wiki

Însă, rolul care l-a consacrat în întreaga lume este cel al simpaticului Rubeus Hagrid din filmele „Harry Potter“. Hagrid este un uriaș care are casa în apropiere de școala Hoqwarts și este prieten bun cu Harry, Ron și Hermione. Hagrid a fost și cel care l-a adus pe Harry în grija unchiului și a mătușii sale, după ce a rămas orfan de părinți. Aceștia au fost uciși de Cap-de Mort. Odată ce Harry a crescut și i-au fost descoperite puterile magice a ajuns la renumita școală cu vrăjitori, unde cea mai mare grijă a lui a avut-o Hagrid.

Îl ştii pe Hagrid din ”Harry Potter”? Actorul a ajuns, acum, în scaun cu rotile. Iată-

Alte roluri care l-au consacrat pe Robbie Coltrane sunt: Valentin Dmitrovich Zhukovsky în două dintre filmele cu James Bond, dar și „GoldenEye“ sau Dr. Eddie „Fitz“ Fitzgerald în serialul „Cracker“, foarte popular în UK în anii ’90.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: