Redactia.ro
Home » Monden » VIDEO/FOTO Halsey este „alergică literalmente orice” de când a născut. Cântăreața a fost spitalizată de mai multe ori

VIDEO/FOTO Halsey este „alergică literalmente orice” de când a născut. Cântăreața a fost spitalizată de mai multe ori

GALERIE FOTO (4)

Halsey a dezvăluit că a primit mai multe diagnostice de când a născut, în iulie anul trecut.

Halsey este „alergică literalmente orice”

Cântăreața a postat marți o serie de videoclipuri pe poveștile lor de pe Instagram, explicând că „mulți dintre voi s-au întrebat ce se întâmplă cu sănătatea mea, iar unii dintre voi au văzut ieri un TikTok care confirmă practic că sunt alergică la literalmente orice”.

„Evident, sănătatea mea s-a schimbat foarte mult de când am rămas însărcinată și am născut”, a spus aceasta.

„Am început să mă simt foarte, foarte, foarte rău”a mai mărturisit aceasta. Halsey a născut anul trecut primul ei copil, fiul Ender, cu partenerul său de viață Alev Aydin.

Un studiu sugerează o legătură genetică între cancerul ovarian și endometrioză

Vedeta a fost „spitalizată pentru anafilaxie de câteva ori și a avut și alte probleme” fiind diagnosticată cu sindromul Ehlers-Danlos, sindromul Sjögren, sindromul de activare a mastocitelor și sindromul de tahicardie ortostatică posturală.

Potrivit site-ului Societății Ehlers-Danlos, „sindromul este o tulburare a țesutului conjunctiv care sunt variate în ceea ce privește modul în care afectează organismul și cauzele genetice”.

Sindromul Sjögren este definit ca fiind „o afecțiune autoimună cronică caracterizată prin degenerarea glandelor salivare și lacrimale, provocând uscăciunea gurii și a ochilor”. Sindromul de activare a mastocitelor poate provoca o reacție alergică imediată, inclusiv anafilaxie, potrivit Academiei Americane de Alergologie, Astm și Imunologie.

Sindromul de tahicardie ortostatică posturală este o tulburare a circulației sângelui care poate provoca o creștere a ritmului cardiac, potrivit Johns Hopkins Medicine.

Halsey: „Ar putea fi o altă boală autoimună”

Halsey a declarat că a fost conștientă de faptul că oamenii au observat monitorul cardiac pe care îl purta și a spus că încă se investighează cauza principală a problemelor de sănătate:

„Ar putea fi o altă boală autoimună și am știut că am avut probleme autoimune în cea mai mare parte a vieții mele, mai ales că am avut endometrioză”, a spus cântăreața. „Dar s-a cam exacerbat de când l-am avut pe Ender”.

Vedeta și-a asigurat urmăritorii că se află în repetiții pentru viitorul lor turneu „Love and Power”:

„Sunt foarte entuziasmată și sunt foarte încrezătoare că voi reuși să o fac într-un mod sănătos, în care să pot da tot ce am mai bun pentru voi toți”, a încheiat Halsey.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: