Redactia.ro
Home » Monden » Halucinant! Ce l-a obligat Anamaria Prodan să facă pe Laurențiu Reghecampf. Iubita antrenorului a fost șocată

Halucinant! Ce l-a obligat Anamaria Prodan să facă pe Laurențiu Reghecampf. Iubita antrenorului a fost șocată

Ce a spus Anamaria Prodan după ce Reghecamp a devenit din nou tată

Halucinant! Ce l-a obligat Anamaria Prodan să facă pe Laurențiu Reghecampf. Cei doi divorțează după 15 ani de căsnicie, iar ultimele declarații făcute de antrenorul de fotbal au înfuritat-o pe impresară. Reghe a dezvăluit ce l-a obligat impresara să facă în tot acest timp.

Halucinant! Ce l-a obligat Anamaria Prodan să facă pe Laurențiu Reghecampf. Iubita antrenorului a fost șocată

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf divorțează după 15 ani de mariaj. Cei doi au decis să meargă pe drumuri separate, iar antrenorul și-a refăcut viața alături de noua sa iubită. Mai mult, Reghe a devenit tată pentru a treia oară, după ce în urmă cu câteva zile, iubita sa a născut un băiat. Invitat în emisiunea lui Denise Rifai, Laurențiu Reghecampf a declarat că niciodată nu și-a dorit să apară în ziare alături de soția sa. De asemenea, Reghe povestește că multe dintre declarațiile pe care le-ar fi făcut publice nu i-ar fi aparținut lui, ci soției sale.

”Eu nu mi-am dorit niciodată ceea ce și-a dorit Anamaria și întotdeauna am avut discuții acasă pe tema asta. Eu niciodată nu mi-am dorit să fiu pe coperta ziarelor. Nu mi-am dorit niciodată să fiu gratuit în ziare.

Mi-ați citat câteva declarații, este urât să le spun acum, dar foarte multe declarații nu le-am dat eu. S-au întâmplat foarte multe episoade de-a lungul acestor ani când nu am fost de acord cu anumite lucruri”, a dezvăluit antrenorul.

În timp ce Anamaria Prodan susține că ea a fost cea care l-a ajutat pe soțul ei să devină celebru, Reghe are altă variantă. Acesta spune că și datorită lui, impresarei i-au fost deschise porți pe plan profesional.Acesta încă speră ca soția sa să păstreze amintiri pe care cei doi le-au avut împreună, de dragul copiilor. ”Mie nu îmi place să fiu monden. Sunt monden prin ceea ce fac. Sunt un antrenor de fotbal, un antrenor care probabil am adus bucuria în multor fani, multor oameni și cred eu că e de ajuns. Nu îmi trebuie mai mult.

Amândoi am crescut împreună și ea și eu. Poate și ea a fost ajutată de faptul că eu am fost antrenor de fotbal și multe uși i-au fost deschise datorită acestui lucru dar eu niciodată nu o sa ies sa spun lucrurile astea pentru ca nu îmi fac cinste. Consider ca am fost un cuplu. Ar trebuie să menținem acest lucru în memoria copiilor”, a mai mărturisit Laurențiu Reghecampf.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: