Redactia.ro
Home » Sport » Harlem Gnohere rămâne la FCSB. Anunţul făcut de Gigi Becali

Harlem Gnohere rămâne la FCSB. Anunţul făcut de Gigi Becali

Harlem Gnohere rămâne la FCSB

Harlem Gnohere rămâne la FCSB, sau cel puţin aşa susţine finanţatorul celor de la FCSB. În ultimele zile francezul era dat ca şi plecat, dar transferul a picat în ultimul moment. Gnohere putea ajunge în Arabia Saudită.

„Nu mai pleacă nicăieri, gata. Nu-s antrenor, nu știu exact când vine, dar se va duce în Spania cu echipa să se antreneze. Rămâne la noi”, a declarat Gigi Becali pentru Gazeta.

Atacantul a avut o ofertă din Arabia Saudită. Nu a mai mers în cantonament cu FCSB, aşteptând transferul. În ultima clipă, Becali s-a enervat din cauza unor intermediari care ar fi luat un comision foarte mare, aşa că Harlem Gnohere rămâne la FCSB.

„Eu am cerut pe el 800.000, am făcut hârtie, au zis că 100% se face, așa că nu l-am mai trimis în cantonament. După aceea au zis, da domn’ne, dar noi am obținut 1.800.000. Ne-ai da nouă un milion. Cum să vă dau eu un milion? Stai să facă. Dăm și impozit la statul român 150.000 de euro. Le-am zis, stați să fac o scrisoare către Ministerul Finanțelor și la DNA, pentru că au făcut oameni pușcărie pentru așa ceva”, a dezvăluit Gigi Becali.

Gnohere este aşteptat în Spania

Antrenorul celor de la FCSB, dar şi Mihai Stoica îl aşteaptă deja pe francez în cantonamentul din Spania. În acest sezon acesta a jucat în 16 meciuri pentru FCSB şi a înscris de 6 ori. În acest moment cota de piaţă a atacantului este de 2 milioane de euro.

„Gnohere probabil că se va întoarce. Să vedem care din ei se va întoarce. „Bizonul” fit a avut multe de spus din perioada când a fost în formă”, a declarat Mihai Stoica, la Digi Sport Special.

Citeşte şi: Alexandru Chipciu, despre decizia de a veni la CFR Cluj! A semnat contractul!

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: