Redactia.ro
Home » Știri » Harta României care arată în timp real situația cazurilor de coronavirus

Harta României care arată în timp real situația cazurilor de coronavirus

GALERIE FOTO (2) Harta României care arată în timp real situația cazurilor de coronavirus

Harta României care arată în timp real situația cazurilor de coronavirus. În țara noastră s-a decretat luni, 16 martie, starea de urgență din cauza COVID-19. Reprezentanții statului iau măsuri dure pentru a lupta cu virusul necruțător.

Românii sunt rugați să se informeze doar din surse oficiale, iar Guvernul reamintește cu fiecare ocazie numărul pentru linia TELVERDE 0800800358 pentru recomandări și alte informații. Deasemenea, cetățenii din diaspora pot solicita detalii despre prevenirea și combaterea virusului la linia dedicată lor +4021.320.20.20.

De altfel, Guvernul Râmîniei a pus la dispoziția tuturor românilor site-ul stirioficiale.ro în scopul combaterii fake news-urilor.

“În acest sens, a fost lansată platforma online COVID-19 Știri Oficiale, al cărei obiectiv principal este combaterea dezinformării și a fake news-urilor”, a declarat secretarul general al Guvernului, Antonel Tănase, potrivit unui comunicat al Guvernului.

Harta României care arată în timp real situația cazurilor de coronavirus

În spijinul cetățenilor care urmăresc cu interes fenomenul COVID-19 pe teritoriul României și nu numai, s-a realizat o platformă online în care totul este monitorizat în timp real. Aici găsiți harta României care informează numărul cazurilor din fiecare oraș. Găsiți informații despre cazuri de carantină, cazuri de izolare, număr de teste pozitive, număr de persoane vindecate și număr de persoane care din păcate au pierdut lupta cu viața. Este o perioadă critică pentru întreaga lume.

Din păcate, au început să se înregistreze și primele decese în România. Situația nu este atât de îngrijorătoare în momentul actual, însă ne putem aștepta la ce e mai rău.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: