Redactia.ro
Home » Monden » VIDEO Haziran a născut un băiețel perfect sănătos. Luis Gabriel este în culmea fericirii și a transmis un mesaj emoționant

VIDEO Haziran a născut un băiețel perfect sănătos. Luis Gabriel este în culmea fericirii și a transmis un mesaj emoționant

Mare bucurie în showbiz-ul românesc! Haziran, iubita lui Luis Gabriel este oficial mămică! Tânăra radiază de bucurie alături de partenerul său de viață, după ce a dat naștere unui băiețel perfect sănătos. Micuțul a primit nota 10 din partea medicilor! Iată ce nume au ales cei doi pentru micuțul lor!

Luis Gabriel a devenit tată pentru prima dată

Iubita îndrăgitului interpret Luis Gabriel a adus pe lume un băiețel perfect sănătos astăzi. Haziran se simte și ea foarte bine din punct de vedere medical, nevând probleme nici pe parcursul sarcinii. Cei doi au parte de cele mai frumoase și emoționante momente din viața lor.

Ce nume au ales cei doi pentru fiul lor

Din momentul în care au anunțat sarcina lui Haziran, fanii celor doi care au așteptat nerăbdători se afle numele micuțului.

Luis Gabriel și Haziran i-au dezvăluit numele micuțului pe rețelele de socializare, cu puțin timp în urmă, când au organizat o petrecere pentru a afla sexul bebelușului și au făcut public în cadrul unei emisiuni TV numele fiului lor:

„Pe băiețel îl vom numi Joseph Luis Tiago. Joseph de la Iosif, dar în engleză. Am vrut neapărat un nume de sfânt, iar Tiago este iar un nume care nouă ne-a plăcut foarte mult”, au spus aceștia.

Cum s-au cunoscut Luis Gabriel și  Haziran

Luis Gabriel a povestit că a cunoscut-o pe iubita lui la studioul de înregistrări, unde a și lansat cea mai cunoscută piesă a lui, cea care l-a propulsat, „Toate Diamantele”.

Eu și Haziran ne-am cunoscut la studioul de înregistrări. Am văzut o blondă foarte mișto, care trecea prin fața mea și am urmărit-o. Apoi ne-am întâlnit, pentru că am înregistrat amândoi în același studio. Și viața mea amoroasă s-a schimbat în bine și datorită pieselor cântate. Culmea e că într-o zi de 13 din luna iulie a fost urcată piesa «Toate Diamantele» pe Youtube. Nu sunt superstițios, dar pot să spun că toată viața mi s-a schimbat. Are alt sens”, a declarat Luis Gabriel, pentru Click!

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: