Redactia.ro
Home » Știri » Helmut Duckadam, supus unei operații pe cord deschis! Problemele de sănătate revin pentru legendarul portar

Helmut Duckadam, supus unei operații pe cord deschis! Problemele de sănătate revin pentru legendarul portar

Helmut Duckadam

Helmut Duckadam, în vârstă de 65 de ani, se confruntă din nou cu grave probleme de sănătate. Legendarul portar al Stelei a ajuns de urgență la spital, unde a fost supus unei operații pe cord deschis.„Eroul de la Sevilla” s-a prezentat de urgență la Spitalul Universitar din București, din cauza unor complicații cardiovasculare. Duckadam avea programată o intervenție chirurgicală la nivelul aortei, ceea ce a necesitat operația pe cord deschis, conform GSP.ro.

Duckadam s-a confruntat cu probleme cardiovasculare de-a lungul întregii sale cariere

Atât în perioada când era portar, cât și după retragerea din activitatea sportivă, el a avut diverse complicații de sănătate. În 1986, Helmut Duckadam a intrat în istorie apărând patru penalty-uri în finala Cupei Campionilor Europeni de la Sevilla, însă la scurt timp după acest moment de glorie, au început și problemele medicale.

Primele semne serioase de probleme au apărut chiar după câștigarea Cupei Campionilor Europeni. Duckadam a suferit un accident în timp ce participa la un foc de tabără, căzând pe brațul drept. Mâna i s-a învinețit rapid, iar ajuns de urgență la spitalul din Arad, a aflat că are un cheag de sânge care îi bloca circulația. A fost necesară o intervenție chirurgicală pentru îndepărtarea cheagului, iar acest episod a marcat începutul unei serii de complicații de sănătate pentru legendarul portar.

Cum a decurs operația

GSP a discutat cu un apropiat al familiei și a declarat că operația a fost un succes și totul a decurs conform planului. „Operația a reușit și acum are de urmat un program strict de recuperare. A fost o operație programată de luni bune care a decurs conform planului inițial. Va rămâne internat câteva zile în spital, apoi i se va face fișa de externare. Urmează să mai vină la control periodic”.

De-a lungul anilor, Duckadam a trecut prin șase operații, dintre care patru au fost legate de problemele cardiovasculare. În ciuda acestor provocări, el a continuat să fie activ și implicat în lumea fotbalului, devenind o figură respectată în sportul românesc. Totuși, problemele de sănătate par să îl urmărească, iar recenta intervenție chirurgicală pe cord deschis ridică noi semne de întrebare cu privire la starea sa de sănătate.

Helmut Duckadam rămâne în continuare un simbol al fotbalului românesc și al rezistenței în fața dificultăților, însă situația sa medicală actuală este un motiv de îngrijorare pentru fani și pentru cei apropiați.

 

adsmedia.ro - Ad Network
O lovitură zdrobitoare contra ciupercii!
Sunteți sigur de sănătate dvs.? Verificați-vă simptomele!
In loc sa il inlocuiesc, m-am schimbat cu el!
Imi pare foarte rau ca am aflat atat de tarziu despre crema asta. Adio Varicele!
Ca să tratați diabetul, trebuie să...
Minus 15 kg pe lună + stop efect
Etichete: