Redactia.ro
Home » Știri » Heroină ascunsă în pâine la un centru de carantină din județul Ilfov

Heroină ascunsă în pâine la un centru de carantină din județul Ilfov

heroină

Un bărbat din București a încercat să introducă heroină într-un centru de carantină din județul Ilfov. Drogurile erau ascunse într-o pâine.

Coletul, care ascundea heroina, trebuia sa ajungă la nepotul său întors din Germania și care a intrat în carantină instituționalizată timp de 14 zile, având în vedere că s-a întors dintr-o „zonă roșie” de coronavirus. Întreg coletul cu alimente a fost verificat de către jandarmi, care au descoperit heroină ascunsă în pâine. Acum cei doi vor fi anchetați pentru trafic de droguri de mare risc.

Întâmplarea a fost relatată pe pagina de Facebook a Jandarmeriei Române. „În timp ce se afla în tură, având ca misiune monitorizarea unui centru de carantină, plutonierul G.A, angajat al Jandarmeriei Ilfov, a observat apropiindu-se de poarta de acces în centru, un bărbat între două vârste, cu o pungă de culoare închisă în mână.

– Bună ziua! Vă putem ajuta cu ceva? i se adresează jandarmul.

– Bună ziua! Ăăăă… Am venit la nepotul meu să-i aduc un cadou și câteva alimente…

– O ocazie specială sau…?

– Da, tocmai s-a întors în țară și are nevoie de câteva lucruri! Ăăăă…nimicuri, dulciuri, pâine…

– Ne puteți arăta ce aveți în sacoșă?

– Nu cred că e cazul, sunt doar niște alimente, pâine, d-ale gurii. Să nu se strice dacă le scot!

– Totuși, vă rugăm, faceți un efort și scoateți ce aveți în pungă! Trebuie să ne asigurăm că totul este în regulă, insistă subofițerul.

La control, bănuiala jandarmului că bărbatul ascunde ceva s-a confirmat. În pungă era într-adevăr pâine, însă cu o „făină mai specială”. Din păcate, în urma acestei isprăvi, pe lângă nepot și unchiul riscă să ajungă într-un fel de carantină, la „răcoare”.

Dacă vă întrebați cum a intuit jandarmul că punga unchiului ascunde surprize, vă spunem doar că atunci când ajungi să ai sute de misiuni executate în cei peste 20 de ani în care zi și noapte te-ai aflat la datorie – deseori, nu în cele mai prietenoase medii – reușești, uneori, să știi și să înțelegi ceea ce se află dincolo de ce se vede și de ce ți se spune!”, este mesajul integral postat de Jandarmeria Română.

Noi reguli de carantinare în Capitală

La centrele de carantină din București și Ilfov vor fi primiți doar cei care au domiciliul din buletin în Capitală sau în județul Ilfov.

„De 3 zile funcţionează regula, în Bucureşti în centrele de carantină, intră doar cei care au domiciliul în Bucureşti şi Ilfov, restul sunt redirecţionaţi cu autobuze până în judeţele unde dânşii îşi au adresa în buletin. De ieri am mai deschis centre de carantină ca urmare a numărului mare de persoane care vin din Anglia, suntem bucuroşi că în această noapte care a trecut au fost închise zborurile.

Ce vreau să vă spun, să ştiţi ca zonele acestea, contaminarea comunitară pentru că autorităţile nu controlează cazurile, în Bucureşti autorităţile verifică şi sistemele de securitate de aceea avem un număr redus”, a explicat viceprimarul Capitalei Aurelian Bădulescu la România TV.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: