Redactia.ro
Home » Monden » Hilary Swank este însărcinată cu gemeni, la 48 de ani. Cum a făcut marele anunț actrița premiată cu Oscar

Hilary Swank este însărcinată cu gemeni, la 48 de ani. Cum a făcut marele anunț actrița premiată cu Oscar

Hilary Swank este însărcinată cu gemeni, la 48 de ani. Cum a făcut marele anunț actrița premiată cu Oscar

Actrița premiată cu Oscar, Hilary Swank, în vârstă de 48 de ani, va deveni mamă de gemeni. Iată cum a făcut aceasta marele anunț și cum a reușit să îi surprindă pe toți.

Hilary Swank este însărcinată cu gemeni, la 48 de ani. Cum a făcut marele anunț actrița premiată cu Oscar

Hilary Swank este fericită până la cer și înapoi. A anunțat că e însărcinată pentru prima dată, la vârsta de 48 de ani. Ea și soțul ei, omul de afaceri Philip Schneider, vor avea gemeni – primii copii ai lor. Dublă laureată a premiului Oscar, actrița a dat vestea miercuri, la Good Morning America. Ea era invitată în emisiune pentru a-și promova serialul Alaska Daily, iar la un moment dat a spus prezentatorilor vestea cea mare, care i-a surprins pe mulți. Nici măcar oamenii cu care lucrează pentru serial nu știau acest lucru.

„Este ceva ce îmi doresc de mult timp și voi deveni mamă. Și nu doar de un copil, ci de doi. Nu-mi vine să cred”, a spus Hilary Swank. Ea a mai spus și că este în al doilea trimestru de sarcină și că nu e nicio surpriză pentru ea că va avea gemeni.

„Gemeni înseamnă doi! Fericire dublă! Bunica mea era un geamăn, bunica soțului meu era un geamăn, deci avem gemeni în familie”, a spus ea.

„E drăguț să pot să discut despre acest subiect și să împărtășesc asta. (…) Echipa mea nu știa că sunt însărcinată, până acum. Hainele nu-mi mai veneau și a trebuit să-mi tai blugii zilele trecute. Apoi am luat o jachetă peste și au venit și mi-au spus că nu e racord. Le-am spus că o să fac eu să meargă”, a mai spus actrița.

Hilary Swank și Philip Schneider au început să se întâlnească în 2016 și s-au căsătorit în august 2018. La acel moment, când a avut loc evenimentul, ea s-a declarat copleșită de recunoștință pentru că s-a căsătorit cu bărbatul visurilor ei și pentru că i-a văzut pe oamenii pe care îi iubește laolaltă, într-un cadru atât de emoționant.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: