Redactia.ro
Home » Monden » Hobby-ul neștiut al lui Țzancă Uraganu. Ce face mereu când are ocazia

Hobby-ul neștiut al lui Țzancă Uraganu. Ce face mereu când are ocazia

Hobby-ul neștiut al lui Țzancă Uraganu. Ce face mereu când are ocazia

Tzancă Uraganu este, de departe, unul dintre cei mai iubiți maneliști din Româna. Puțini români care îi ascultă piesele știu ce iubește manelistul să facă în timpul liber. Deși nu îi mai rămâne prea mult timp pentru el, Tzancă profită când nu este ocupat.

Hobby-ul neștiut al lui Țzancă Uraganu

Celebrul manelist are un hobby puțin cunoscut de fanii lui. Se pare că Țzancă Uraganu nu este amatorul cumpărăturilor de pe internet. El are mereu grijă maximă la ținutele pe care le îmbracă așa că merge singur în magazine pentru a-și alege hainele, potrivit jurnaliștilor de la impact.ro.

Tzancă Uraganu cheltuie mii de euro pe hainele de la brandul preferat

Tzancă Uraganu a ajuns să se număre printre cei mai bogați maneliști de pe meleagurile noastre. Cu zeci de hituri pe care le scoate pe bandă rulantă, manelistul a reușit să devină cunoscut de o țară întreagă. Din când în când,  manelistul  mai face câte o aroganță și merge la magazinele celor mai cunoscuți designeri pentru a-și achiziționa fizic cele mai noi haine. Potrivit sursei citate, unul dintre brandurile preferate ale cântărețului este Barrow. Fondatoarea acestuia este  Claire Barrow, o artistă engleză

Tzancă Uraganu, decizie radicală.

Acum doar câteva zile, Tzancă Uraganu a luat o decizie radicală. Manelistul le-a dat fanilor o veste care i-a întristat. Tzancă a decis să nu mai cânte atât de mult. Motivul este starea sa de sănătate.

„Am luat o decizie pe care vreau să o anunț și acum, în premieră. Nu o să mai cânt ziua, înainte de ora 16, 17. Nu o să mai cânt, pentru că e vorba de sănătate, chiar am făcut un anunț, m-au înțeles foarte mulți oameni la care am de cântat, pentru că nu puteam să cânt până la 4-5, să mă duc, să mă ia somnul pe la 7 dimneața și la 12 să fiu iar în curte la oameni, nu se poate, e vorba de sănătate. Înainte de 4-5 nu o să mai cânt. Cânt și eu un program ziua, mai cânt un program, două, seara, să putem ajunge și mai departe”, a mărturisit Tzancă Uraganu, pentru Antena Stars.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: