Redactia.ro
Home » Monden » Horia Brenciu și soția lui, Alice Dumitrescu, surprinși într-o ipostază rară. Cum s-au bucurat de litoralul românesc

Horia Brenciu și soția lui, Alice Dumitrescu, surprinși într-o ipostază rară. Cum s-au bucurat de litoralul românesc

GALERIE FOTO (6)

Horia Brenciu si Alice Dumitrescu au o căsnicie discretă, dar zilele acestea, nu au scăpat de ochii paparazzilor. Cei doi soți au fost surprinși pe litoralul românesc, bucurându-se se soare, mare, nisip și întreaga plajă.

Horia Brenciu și soția lui, Alice Dumitrescu, surprinși într-o ipostază rară. Cum s-au bucurat de litoralul românesc

Horia Brenciu și soția sa, Alice Dumitrescu, au fost ”prinși” de paparazzi pe o plajă privată, din Mamaia. Cei doi soți s-au relaxat pe șezlong și s-au bucurat din plin de vremea frumoasă.

Cel care a atras atenția, inițial, a fost Horia Brenciu, stând detașat pe un șezlong și bronzându-se. La un moment dat, în peisaj apare și soția lui, Alice Dumitrescu. Aceasta a discutat preț de câteva minute cu artistul și a atras și ea atenția prin formele impecabile pe care le are la cei 53 de ani. Iată mai jos imaginile!

Sursa: Cancan

Horia Brenciu și Alice Dumitrescu, sunt părinți a patru copii

Horia Brenciu și Alice Dumitrescu au patru copii împreună: doi din căsătoria anterioară a lui Alice, al treia este o fetiţă, rezultată din rodul iubirii lui cu Alice, dar și un băieţel, pe care l-au înfiat de bebeluş. În cadrul unui interviu, cântărețul și-a exprimat toată admirația pentru partenera sa de viață.

„Îi admir viața, cariera, realizările, toate îndeletnicirile pe care le are prin casă și în afara ei și aici mă refer în special la grădinărit. Îi admir forța și răbdarea cu care ne ține pe mine și pe cei 4 copiii ai noștri în frâu. O admir și o ador pentru toate momentele matinale când mă cheamă la micul dejun. Și cred că o să mai am multe de admirat la ea, pentru că acele cursuri menționate mai sus sunt doar începutul”, a spus Horia Brenciu pentru avantaje.ro, în urmă cu ceva timp.

Cum s-au cunoscut Horia Brenciu și Alice Dumitrescu

În anii 90 s-au cunoscut cei doi, la TVR. Pe atunci, Horia Brenciu a intrat în conversație cu Alice, după ce ea l-a rugat să-i convingă fiica să nu-și mai roadă unghiile.

”Pe Horia l-am cunoscut în 1995, la TVR. Eram cu fiică-mea (Andreea) şi l-am rugat să-i ţină o predică (e punctul lui forte) în legătură cu rosul unghiilor. N-a ajutat la nimic, însă ne-a impresionat pe amândouă puterea lui de convingere. L-am iubit din prima clipă, dar eu, fiind muuult mai mare decât el, nu am luat în calcul o altfel de relaţie. Mă uitam la el şi nu-mi venea să cred cât de energetic, pozitiv, minunat este. Mă surprind şi acum gândind acelaşi lucru”, a declarat Alice Dumitrescu într-un interviu pentru revista ”Femeia”.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: