Redactia.ro
Home » Monden » Cum arată fiul adoptiv al lui Horia Brenciu. Artistul este un familist convins

Cum arată fiul adoptiv al lui Horia Brenciu. Artistul este un familist convins

GALERIE FOTO (5) Cum arată fiul adoptiv al lui Horia Brenciu.

Cum arată fiul adoptiv al lui Horia Brenciu. Celebrul artist este unul dintre cei mai apreciați cântăreți din țară, dar pe lângă asta, Horia Brenciu este un familist convins. Vedeta tv și-a construit o familie frumoasă alături de Alice Dumitrescu, împreună cu care are patru copii. Cu toate astea, cei doi au adoptat un băiețel, Toma, care acum are șapte ani. Cum arată fiul artistului?

Cum arată fiul adoptiv al lui Horia Brenciu. Artistul este un familist convins

Cum arată fiul adoptiv al lui Horia Brenciu. Celebrul artist trăiește o poveste de dragoste alături de Alice Dumitrescu, iar împreună au patru copii. Cu toate astea, Horia Brenciu are doar un copil biologic. Cei doi sunt împreună de nouă ani și au construit multe împreună. Horia și Alice au trei fete și un băiat. Soția artistului mai are două fete din căsătoria anterioară, iar împreună au o fetiță de șapte ani.

Alice Dumitrescu și Horia Brenciu au adoptat un băiețel, Toma, iar procedura a durat mai bine de trei ani. În ultimii ani, cei doi au preferat să-l țină pe Toma departe de lumina reflectoarelor, dar acum, artistul a decis să le arate tuturor cum arată fiul său de șapte ani. Recent, Horia Brenciu l-a pozat pe micuț în ipostaze neașteptate, care se afla în Gara de Nord. Băiatul se ascundea în spatele unei valize, fără ca artistul să dezvăluie destinația spre care se îndreptă. „Și Toma a prins primul tren din viața lui…”, a scris Horia Brenciu, pe pagina sa de Instagram.

Toma, fiul lui Horia Brenciu

Imaginil cu Toma au strâns într-un timp foarte scurt peste 3.600 de aprecieri, iar internauții l-au lăudat pe acesta. Toma este singurul băiat din familia Brenciu, motiv pentru care se bucură de cea mai mare atenția din partea membrilor. Fiul cântărețului studiează la o școală privată, în timp ce părinții lui încearcă să-i ofere o viață frumoasă. De asemenea, Horia Brenciu a spus cum va procesa dacă Toma va dori să o cunoască pe mama sa biologică. „Un copil adoptat nu e o jucărie. Și nu depui dragoste numai când e mic și e drăgălaș. (…) Acel copil e al tău pe vecie, îți schimbi oarecum gândurile, drumurile, prioritățile.A iubit pe cineva este o responsabilitate. Se poate întâmpla ca Toma, la o anumită vârstă, să vrea să o cunoască. Și o să fac ceea ce vrea copilul. Când vrea un copil ceva, îl susțin. Dacă e vorba de fericirea copilului… pentru că ea e prioritară”, a mărturisit Horia Brenciu într-o emisiune tv.

Alice Dumitrescu, în lacrimi

În 2016, Horia Brenciu a decis să dezvăluie public că a adoptat un băiețel. Mai exact, momentul a avut loc chiar de Crăciun, când fanii săi au rămas uluiți de gestul artistuli.

La două zile după ce secretul bine ascuns a fost scos la iveală, jurnalista Cristina Stănciulescu a făcut-o pe Alice Dumitrescu  să izbucnească în lacrimi. ”Alice este mereu în ţara minunilor, dar credeţi-mă, ţara asta nu e chiar plină de minuni, şi ele nu vin de la sine. Toma este o astfel de minune. A apărut în viaţa lor şi l-am văzut de când nici nu deschidea ochii bine. A stat în braţele lui Alice în fiecare moment împreună cu Mina, cealaltă minune. Cei doi copii au crescut împreună şi nu mai concep viaţa unul fără celălalt”, a scris jurnalista Cristina Stănciulescu despre soția lui Horia Brenciu. Reacția acesteia a fost la fel de emoționantă. ”Toma… nu e sânge, din sângele meu. E suflet din sufletul meu.”

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: