Redactia.ro
Home » Monden » Horia Moculescu, pe patul de spital. Ce tratament face și de ce

Horia Moculescu, pe patul de spital. Ce tratament face și de ce

Horia Moculescu, pe patul de spital. Ce tratament face și de ce

Horia Moculescu a făcut declarații de pe patul de spital, acolo unde se află de câteva zile și unde va mai rămâne internat pentru câteva săptămâni. Iată ce a spus acesta despre tratamentul pe care îl face periodic și despre ce este vorba.

Horia Moculescu, pe patul de spital. Ce tratament face și de ce

Horia Moculescu, în vârstă de 85 de ani, este internat în spital, da, dar nu în stare gravă. El a vrut să înlăture speculațiile care au tot apărut în presă și a făcut declarații în acest sens.

„Nu am nicio problemă, doar anul nașterii. Cu anul nașterii mă confrunt. Sunt internat la **** de două săptămâni pentru revigorare, pentru refacere … nu întinerire, dar pentru menținerea unui statut. Nu mă simt rău. Ieri am intrat și stau două săptămâni. Așa am făcut și în primăvară și m-am simțit excepțional după. (…) Pe gânduri nu m-a pus decât inflația!”, a spus Horia Moculescu, în exclusivitate, la Antena Stars.

Horia Moculescu, internat după ce a fost diagnosticat cu COVID-19

În vară, Moculescu a mai fost internat în spital după ce a fost diagnosticat cu COVID-19. Pianistul a rămas cu o vulnerabilitate și a ajuns să i se facă rău la un eveniment la care a primit un premiu pentru activitatea lui pe care a desfășurat-o de-a lungul timpului. La acel moment, Horia Moculescu a avut nevoie să iasă din sală pentru câteva minute după ce i-a venit rău din cauza căldurii. După ce și-a mai revenit, a revenit și a primit Diploma de onoare „O viaţă dedicată muzicii uşoare româneşti”.

„M-am simțit rău. Eu nu suport căldura! Orice om normal la 85 de ani, la 36 de grade, are nevoie de ventilator! Acum am fost acolo, la premiile pentru actualitatea muzicală. Am primit un premiu pentru întreaga mea activitate”, a declarat compozitorul, potrivit Antena Stars.

Horia Moculescu, pe patul de spital. Ce tratament face și de ce
Foto: Youtube / TVR 2 (captură video)
adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: