Redactia.ro
Home » Horoscop » Horoscop 1 martie 2019: Zodiile care încep bine primăvara

Horoscop 1 martie 2019: Zodiile care încep bine primăvara

Horoscop 1 martie 2019: Zodiile care încep bine primăvara

Horoscop 1 martie 2019. Prima zi a noului anotimp aduce noi vești interesante pentru zodii, Unii nativi și-ar putea asuma, inutil, riscuri mari, iar alți nativi nu ar mai trebui să își facă griji.

Iată ce anunță astrele pentru vineri, 1 martie: 

Berbec: Dacă vei face un efort ca să realizezi ceva la care nu îți doreai să lucrezi, vei vedea că vei avea doar de câștigat. Cei de la locul de muncă îți vor aprecia dedicarea.

Taur: Privește puțin în urmă și întreabă-te câte dintre lucrurile rele care credeai că se vor întâmpla s-au întâmplat de fapt. Vei vedea că aproape nici unul. Așa că, nu îți mai face griji pentru deciziile pe care le iei.

Gemeni: Dacă cineva încearcă să îți pună bețe în roate este doar pentru că este gelos pe abilitățile tale. Nu îi da importanță și vezi-ți de treabă.

Rac: Dacă este ceva ce ai vrut să faci de luni de zile dar, dintr-un motiv sau altul, nu ai apucat să o faci. Acum este momentul. Este o zi în care te vei simți mai activ decât de obicei.

Leu: Planul financiar ar trebui să meargă bine în aceste zile, însă nu ar trebui să începi să faci risipă de bani și să cheltui pe lucruri care nu îți sunt necesare.

Fecioară: Încep să vină momente mai bune pentru tine și vei vedea că va răsări și soarele pe strada ta. Mai trebuie să aștepți puțin.

Balanță: Următoarele zile vor fi norocoase pentru tine și vei căpăta ce meriți. Nu toată lumea va fi de partea ta, dar asta nu ar trebui să te intereseze prea mult.

Horoscop 1 martie 2019 – Zodia care și-ar putea asuma riscuri inutile

Scorpion: Ai putea fi tentat să îți asumi riscuri mari astăzi, însă astrele te sfătuiesc să nu o faci. Este foarte probabil să pierzi inutil și să fii foarte dezamăgit după aceea.

Săgetător: Nu ai de ce să te simți prost dacă vei profita azi de erorile cuiva. Fiecare are zile bune și zile proaste, iar dacă te numeri printre cei norocoși, trebuie să profiți de fiecare oportunitate ivită.

Capricorn: Crezi că cei din jur vor doar să profite de pe urma ta și că oamenii cu care interacționezi au scopuri ascunse, dar nu este adevărat. Este doar influența nefastă a lui Saturn, care îți afectează logica la acest moment.

Vărsător: Veștile bune vor ajunge și la tine cât de curând. Poate îți este acum greu să crezi asta, dar cel mai bine ar fi să rămâi pozitiv și să aștepți zilele bune.

Pești: S-ar putea să auzi astfel tot felul de lucruri mai puțin plăcute, din partea unor persoane negativiste. Astrele te sfătuiesc să nu crezi tot ce ți se spune, pentru că nu este vorba decât de niște exagerări.

Citește și: Horoscop 28 februarie 2019 – O zodie are un conflict

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: