Redactia.ro
Home » Horoscop » Horoscop 12 august 2022. Cum ne influențează Venus

Horoscop 12 august 2022. Cum ne influențează Venus

Horoscop 12 august 2022 – Berbec

Venus care îți tranzitează acum sectorul bucuriei și al distracției este favorabil activităților ușoare, dragă Berbec. Este, de asemenea, un ciclu bun pentru a te bucura de un plus de distracție și timp liber și pentru a atrage situațiile, oamenii și lucrurile potrivite în viața ta. Acest tranzit durează până pe 5 septembrie și este excelent pentru atracție și plăcere personală. Este mai probabil să faci loc pentru activități recreative sau creative în săptămânile următoare. Țintiți să faceți ceva creativ, fizic sau care să vă elibereze tensiunea în alt mod. Venus îți trezește aici impulsurile mai creative și mai romantice; pe măsură ce le urmărești, te simți mai încrezător. Astăzi, ești motivat să-ți urmărești obiectivele de fericire. Mai târziu astăzi, Luna se mută în a douăsprezecea ta casă solară, semnalând apropiata încheiere a unui ciclu lunar. Pe măsură ce vă liniștiți, este posibil să învățați multe despre ceea ce se întâmplă în interiorul dvs. Gravitați spre activități de vindecare sau de refacere.

Horoscop 12 august 2022 -Taur

Venus tocmai și-a început tranzitul în sectorul tău de casă și familie, dragă Taur, și va rămâne în această zonă a hărții tale solare până pe 5 septembrie. Deoarece Venus este guvernatorul tău planetar, acest ciclu este deosebit de relevant pentru tine, indicând un puternic focar de interes. Sunt câteva săptămâni minunate pentru a te bucura de viața de acasă, de familie sau de o armonie remarcabilă în lumea ta domestică. S-ar putea să vă conectați cu propria inimă și să vă bucurați de ceea ce descoperiți. Acest tranzit favorizează îmbunătățirea locuinței, imobiliarele și alte chestiuni legate de proprietate sau de casă. De asemenea, încurajează mai multă căldură și pace pe frontul de acasă. Poate fi o perioadă favorabilă pentru a investi în confortul, casa și siguranța ta. Astăzi, începi ziua într-o stare de spirit orientată spre obiective, dar mai târziu, Luna se mută în sectorul tău social, iar căutările de fericire trec în prim plan.

Horoscop 12 august 2022 – Gemeni

Venus tocmai și-a început tranzitul în sectorul tău de comunicații și conexiuni, dragă Gemeni. Până pe 5 septembrie, te vei bucura mai temeinic de învățare, studii, interese personale și contacte. De asemenea, ești deosebit de atractiv în aceste domenii – atragi spre tine situațiile, oamenii și lucrurile potrivite care îți îmbunătățesc viața de zi cu zi. Conversațiile sunt utile și interesante, iar veștile care sosesc sunt îmbucurătoare. Acest tranzit încurajează mai multă plăcere, recompense, beneficii și oportunități cu transportul, comunicațiile, frații și frații și învățarea. Este un moment în general bun pentru a cumpăra echipamente care te ajută să comunici sau să te deplasezi. Luna se mută astăzi în partea de sus a hărții tale solare, iar atenția ta se îndreaptă spre obiective sau responsabilități pe termen mai lung.

Horoscop 12 august 2022 – Rac

Venus tocmai a părăsit semnul tău și s-a mutat în a doua ta casă solară, dragă Rac, pentru o ședere până pe 5 septembrie. Recunoști valoarea proiectelor și a obiectelor și poți fi atras în mod special de lucruri, oameni și situații confortabile. Sunteți excepțional de pricepuți în a vă valorifica resursele în acest ciclu. Este o perioadă puternică pentru a te bucura de moment. Chestiunile bănești tind să lucreze în favoarea ta, iar farmecul sau relațiile bune cu ceilalți pot contribui la acest lucru. Este o perioadă în care ți-ai putea îmbunătăți situația financiară sau te-ai putea bucura de acumularea de talente și resurse. Ai gustul pentru plăcerile mai ușoare, mai directe. Mișcarea de astăzi a Lunii în sectorul tău de aventură poate fi binevenită, cu energia sa orientată spre viitor.

Horoscop 12 august 2022 – Leu

Venus tocmai și-a început tranzitul în semnul tău, dragă Leu, și va rămâne în Leu până pe 5 septembrie. Strălucești pe măsură ce Venus îți sporește farmecul natural și atracția personală în săptămânile următoare. Îți poți folosi farmecul și personalitatea pentru a obține de la viață un pic mai mult decât o faci de obicei. Te înțelegi deosebit de bine cu ceilalți în timpul acestui ciclu, iar dorința de a avea mai multă iubire și armonie în viața ta tinde să coloreze mare parte din ceea ce faci. Vă simțiți bine în propria piele și radiați o energie bună care atrage un feedback pozitiv. Aveți o concentrare mai puternică asupra afecțiunii, iubirii și plăcerii în săptămânile următoare. Luna continuă să se afle în sectorul parteneriatelor, dar se mută în a opta casă solară mai târziu astăzi, iar tu cauți mai multă intensitate sau profunzime în activitățile tale.

Horoscop 12 august 2022 – Fecioară

Venus tocmai și-a început tranzitul în a douăsprezecea ta casă solară, dragă Fecioară, și va continua în această casă până pe 5 septembrie. Aceasta este o casă a „sfârșiturilor”, semnalând un moment de procesare și digerare a evenimentelor recente și de decizie a ceea ce trebuie să lași să plece și ce trebuie să păstrezi, în principal legat de afecțiunile, plăcerile și viața ta amoroasă. Sortarea sentimentelor tale este utilă acum. Nu este vorba de a-ți îngropa sentimentele – este un moment cel mai bine folosit pentru a explora nevoile și dorințele interioare. S-ar putea să te debarasezi de atitudini care nu funcționează pentru tine, și te simți mai ușor odată ce o faci. Sortarea sentimentelor tale este esențială acum. Vizibilitatea personală este mai scăzută decât de obicei, mai ales cu Soarele în același sector până pe 22. Astăzi, vă puteți simți deosebit de împlinit atunci când vă simțiți necesar. Să ajuți poate fi satisfăcător.

Horoscop 12 august 2022 – Balanță

Venus tocmai și-a început tranzitul în sectorul prieteniei și al obiectivelor tale, dragă Balanță, și va continua să influențeze această zonă a hărții tale solare până pe 5 septembrie. Este o perioadă de apreciere a prietenilor și a rețelelor – și a aprecierii lor față de tine! Se simte mai ușor să te relaxezi, să te destinzi și să te bucuri de tine. Pot exista beneficii reciproce cu prietenii și un sentiment plăcut că poți fi tu însuți și te poți simți în largul tău. Acordă o atenție deosebită impulsurilor tale umanitare și obiectivelor tale de fericire în săptămânile următoare. Grațierea cu asociații de afaceri și stabilirea de conexiuni pot fi teme. Acest tranzit este un impuls subtil, dar binevenit, pentru prietenii și pentru perspectiva sau optimismul tău. Astăzi, o nevoie de a crea și de a te exprima este în centrul atenției. Cu toate acestea, pe măsură ce ziua avansează, te concentrezi mai mult pe îngrijirea afacerilor, odată cu trecerea Lunii în sectorul muncii și al sănătății.

Horoscop 12 august 2022 – Scorpion

Venus tocmai și-a început tranzitul în sectorul reputației și al profesiei tale, dragă Scorpionule, și va continua în această zonă a hărții tale solare până pe 5 septembrie. Alții te primesc bine în calitate profesională sau publică, sau ești în general mai apreciat pentru eforturile tale. Ești mult mai conștient de felul în care te prezinți. Alții par dispuși să te ajute în atingerea obiectivelor tale și poți face conexiuni și contacte importante. Este posibil să contribuiți cu ceva special acum și poate fi un moment deosebit de bun pentru muncă și pentru eforturile legate de afaceri. Astăzi, îți poate fi deosebit de ușor să te bucuri de confortul casnic, liniștit sau de interior, deși te relaxezi și te simți mai interactiv pe măsură ce ziua avansează.

Horoscop 12 august 2022 – Săgetător

Cu Venus care îți tranzitează acum a noua casă solară, dragă Săgetătorule, ești mai curajos și mai direct cu sentimentele tale. Relațiile tale ar putea beneficia de o schimbare de ritm în săptămânile următoare. Eforturile de promovare sau de publicare pot prospera. De asemenea, este posibil să întâlnești pe cineva special prin intermediul unor locuri de învățare sau al unor experiențe neprogramate. Ești atras de alte persoane care împărtășesc multe dintre convingerile tale sau care au o perspectivă interesantă de oferit. Acest ciclu, care durează până pe 5 septembrie, vine ca un impuls general pentru puterea ta de atracție, relațiile și viața socială. Sentimentele tale tind să fie ușor de exprimat și de înțeles, iar când vine vorba de dragoste, idealurile tale sunt înalte.

Horoscop 12 august 2022 – Capricorn

Venus tocmai și-a început tranzitul în sectorul intimității tale, dragă Capricorn, și va influența această zonă a hărții tale solare până pe 5 septembrie.  Atragerea de sprijin vine mai natural, dacă este nevoie. S-ar putea să decideți să rezolvați probleme complicate legate de bani sau de dinamica puterii în relații. Totuși, unele complicații sau complexități în conexiunile tale sunt atrăgătoare. Venus aici poate aduce mai multă fericire și bucurie în viața ta intimă sau te poate încuraja să acorzi o atenție deosebită unui proiect sau demers special. Astăzi, beneficiezi de o concentrare pe afacerile tale practice și pe chestiuni necomplicate. Cu toate acestea, Luna se mută în sectorul tău de comunicare, care se simte plin de viață, deoarece încurajează mai multă mișcare și interacțiune.

Horoscop 12 august 2022 – Vărsător

Venus tocmai s-a mutat în sectorul tău de parteneriat, dragă Vărsătorule, și va vizita această zonă a hărții tale solare până pe 5 septembrie. Acest ciclu este bun pentru a aplana diferențele cu ceilalți, în special în contexte individuale. Împerecherea vine mai ușor și mai natural, aducându-ți beneficii și bucurie. Ești mai interesat de pace și armonie în relațiile tale în timpul acestui ciclu. Este posibil să atragi o persoană caldă și de ajutor în viața ta, sau parteneriatele și situațiile care implică un contact unu-la-unu pot prospera. Astăzi, continui să te concentrezi pe nevoile, sentimentele și dorințele tale și privești înainte cu mai multă încredere și optimism.

Horoscop 12 august 2022 – Pești

Venus tocmai și-a început tranzitul în sectorul tău de muncă și sănătate, dragă Pești, punându-te într-o formă excelentă pentru a aduce mai multă armonie și bucurie în viața ta de zi cu zi în următoarele săptămâni (până pe 5 septembrie). Găsești mai multă plăcere și beneficii în rutinele tale, în muncă, în servicii și în eforturile de îmbunătățire a sănătății. Cooperarea și împărtășirea pot figura puternic și cu succes în afacerile tale zilnice. Ar putea fi o perioadă în care să atrageți un loc de muncă potrivit sau plăcut. Nu este o perioadă spectaculoasă pentru viața ta amoroasă, dar este un ciclu bun pentru a te ocupa de partea mai practică a relațiilor. În prima parte a zilei de astăzi, se întâmplă multe lucruri în spatele scenei. Luna petrece ceva timp în sectorul tău de intimitate înainte de a ieși în semnul tău și se naște o dorință de a te conecta și de a te exprima.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: