Redactia.ro
Home » Horoscop » Horoscop 14 februarie 2019. O zodie o va lua de la zero

Horoscop 14 februarie 2019. O zodie o va lua de la zero

Horoscop 14 februarie 2019. O zodie o va lua de la zero

Horoscop 14 februarie 2019. În această zi avem un Sextil al lui Mercur (în Capricorn) cu Neptun (în Pești). O zodie are șansa să o ia de la zero.

Iată ce ți-au pregătit astăzi astrele: 

Berbec: Ai dreptul la opinii, dar nu te aștepta ca alții să le asculte sau să fie de acord cu ele. Încearcă să nu încerci să le bagi pe gât opiniile tale altora, pentru că unii s-ar putea să ia asta foarte personal.

Taur: Trebuie să preiei controlul asupra propriului destin. De prea multă vreme i-ai lăsat pe alții să îți arate calea și te-ai luat prea mult timp după ei fără să îți pui o întrebare. Acum va trebui să faci alegerile tale și să mergi pe drumul tău.

Gemeni: Te vei gândi foarte mult la viața ta astăzi și vei ajunge la anumite concluzii în legătură cu felul tău de a trata lumea și viața, în general. Sigur, posesiile materiale sunt importante, dar nu neglija și părțile spirituale ale existenței.

Rac: Dacă simți nevoia să o iei de la zero, azi e ziua potrivită, Fă o listă cu lucrurile care sunt esențiale pentru tine și renunță la cele care nu sunt necesare. Vei fi surprins să afli cât de puține îți trebuie.

Leu: Prietenilor sau colegilor tăi pare să le meargă perfect, lucru care te enervează într-un fel, pentru că ție toate îți ies pe dos. Nu lăsa emoțiile să te domine și vei vedea că lucrurile vor începe să meargă bine și pentru tine.

Horoscop 14 februarie 2019: Fecioarele au o zi bună din punct de vedere profesional

Fecioară: Este o zi bună în ceea ce privește planul profesional și te poți achita de sarcini fără prea mare efort. Mai mult decât atât, îi poți ajuta și pe ceilalți cu ce au de făcut.

Balanță: Nu trebuie să eziți să îți pui interesul pe prim plan în această săptămână. Creativitatea ta e la cele mai înalte niveluri și trebuie să acționezi acum, cât astrele îți sunt favorabile.

Scorpion: Chiar nu ar trebui să te enervezi din pricina unor lucruri asupra cărora nu ai control. Ce se întâmplă azi te poate scoate din sărite, dar încearcă să rămâi calm și să nu lași oamenii incompetenți să te enerveze.

Săgetător: Te pregătești de plecare în perioada următoare. Ai grijă să rezolvi înainte de a pleca undeva lucrurile care te presează, mai ales problemele de acasă.

Capricorn: O zi bună din punct de vedere financiar, dar asta nu înseamnă că poți arunca pe fereastră banii pe care îi faci. Mai bine ai pune deoparte pentru zile negre.

Vărsător:  Soarele trece prin semnul tău astral și începi să crezi că toate lucrurile sunt posibile, chiar dacă nu e așa. Cei din jur vor simți încrederea pe care o ai în forțele proprii și vor vrea să îți fie aproape.

Pești: Știi că nu ai de ce să te temi, dar ești cuprins de un sentiment negativ, ca și cum ceva rău ar urma să se întâmple. În câteva zile, temperamentul tău se va schimba și nimic nu te va speria. Dimpotrivă, totul va începe să te încânte.

Citește și: O zodie va lua o decizie crucială pentru viitor

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: