Redactia.ro
Home » Horoscop » Horoscop 15 februarie 2019. Marte aduce surprize mari pentru zodii

Horoscop 15 februarie 2019. Marte aduce surprize mari pentru zodii

Horoscop 15 februarie 2019. Marte aduce surprize mari pentru zodii

Horoscop 15 februarie 2019. Este o zi în care Marte va influenţa major viaţa anumitor zodii, iar unii nativi pot avea şanse unice.

Iată horoscopul pentru ziua de vineri – Horoscop 15 februarie 2019

Berbec: Te poţi gândi acum că poţi scăpa cu orice, dar e doar pe termen scurt. Pe termen lung, toate acţiunile tale se vor întoarce împotriva ta şi vor exista consecinţe. Nu încerca să tragi foloase de pe urma altora.

Taur: Poate că ai fost la dispoziţia altor oameni prea mult în ultimele săptămâni, dar acum planeta Marte (planeta ego-ului şi energiei), se mută în semnul tău, iar rolurile se vor inversa cât de curând. Nu vei mai primi ordine de la alţii.

Gemeni: Azi poţi vedea probleme unde ele nu există cu adevărat. Ar trebui să treci peste aceste temeri nefondate şi să îţi vezi de treabă şi de viaţă.

Rac: Doar pentru că ai puterea de a face anumiţi oameni să facă lucruri pentru tine nu înseamnă şi că trebuie să o foloseşti. Dacă o foloseşti, asigură-te că e şi în folosul acelor persoane şi nu e doar pentru scopurile tale.

Horoscop 15 februarie 2019: Marte aduce veşti bune pentru Lei

Leu: Cei care cred că nu ai ce trebuie pentru a ajunge printre cei mai buni în domeniul tău de activitate se vor înşela. Marte intră în sectorul Carierei din astrograma ta şi încep vremuri bune.

Fecioară: O persoană din anturajul tău s-ar putea să nu aibă chiar cele mai oneste intenţii, deci stai în gardă şi pregăteşte-te să rupi legătura cu el sau ea dacă simţi că eşti tras pe sfoară.

Balanţă: Eşti o fire iertătoare de obicei, dar acum ai nişte resentimente faţă de cineva care ţi-a greşit. Este normal, însă ai grijă ca aceste lucruri să nu te consume mental şi emoţional.

Scorpion: Deşi eşti genul care are o abordare directă, azi ar fi bine să ai puţină grijă la cuvintele pe care le foloseşti. Nu vrei să superi şi pe persoanele care îţi sunt alături.

Săgetător: Crezi că ai găsit o cale să munceşti mai puţin, dar metodele acestea s-ar putea întoarce contra ta mai târziu, Mai bine te-ai concentra pe ce ai de făcut.

Capricorn: Acesta este unul dintre cele mai bune momente din an pentru tine, pentru că Marte îţi dă un impuls în zona creativităţii. Nu lăsa frica de eşec să te ţină pe loc.

Vărsător: Unii oameni au tendinţa de a face o dramă din orice moment puţin mai greu prin care trec. Nu lăsa comportamentul lor pesimist să te influenţeze.

Peşti: Marte se mută în zona comunicării din astrograma ta, deci este mai uşor pentru tine să îţi găseşti cuvintele potrivite în majoritatea situaţiilor.

Citeşte şi: O zodie porneşte pe un alt drum

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: