Redactia.ro
Home » Horoscop » Horoscop 15 martie 2019. Cine câștigă bani și cine se desparte

Horoscop 15 martie 2019. Cine câștigă bani și cine se desparte

Horoscop 15 martie 2019. Cine câștigă bani și cine se desparte

Horoscop 15 martie 2019. Trebuie să ne așteptăm la câștiguri financiare, la multă energie, dar și la niște vești proaste, în cazuri mai izolate.

Berbec

Vei simți că ai destulă energie pentru cele mai grele sarcini asumate în ultima vreme la birou sau acasă. Nu uita însă de aspectul financiar pentru că vei avea drumuri de făcut, respectiv, bani de cheltuit.

Taur

Te vei consuma mai mult decât este nevoie la birou, dar din fericire munca ta va fi răsplătită așa cum se cuvine. Nu trebuie să ignori însă odihna pe care trebuie să recunoști că ai ignorat-o în ultima vreme.

Gemeni

Te vei simți trădat de cineva foarte apropiat, lucru care îți va strica ziua. Dacă vrei, te poți bucura totuși de câteva ore relaxante alături de prieteni, trebuie doar să închei subiectul conflictului.

Rac

Vei avea o zi plină, motiv pentru care este foarte posibil să devii nervos. Vestea bună este că la final te vei alege cu mai multe beneficii pe termen lung, cum ar fi spre exemplu, un partener de afaceri foarte talentat.

Leu

La birou lucrurile nu evoluează așa cum ți-ai fi dorit, de aceea decizi că trebuie să te retragi puțin ca să meditezi la posibilitățile profesionale pe care le mai ai. Fii atent totuși să nu fii prea superficial cu colegii.

Fecioară

Nu mai ai răbdare să aștepți unele răspunsuri așa că iei hotărâri de moment. Acest lucru poate să îi îngrijoreze pe cei dragi ție, însă tu trebuie să îți asculți intuiția pentru că niciodată nu te-a dezamăgit.

Balanță

Chiar dacă nu ai niciun motiv, te simți totuși singur și trist. Pentru a ieși din această stare mergi la cumpărături, la film, sau în club cu gașca, mai ales că se anunță un câștig financiar neașteptat.

Horoscop 15 martie 2019 toate zodiile

Scorpion

Ai grijă la fiecare semnătură care ți se cere pentru că există șansa să intri în conflict cu un coleg de pe o poziție mai importantă. Nu te lăsa afectat de schimbările care vor avea loc la birou, rămâi fidel principiilor tale.

Săgetător

Simți că relațiile cu părinții sau cu persoana iubbită scârțâie. Nu lăsa lucrurile ssă treacă de la sine pentru că ele se pot agrava mai mult. Cel mai bine este să începi o discuție cu cei implicați pentru a scăpa de orice dubiu.

Capricorn

Vei fi foarte focusat pe lucrurile pe care le ai de făcut în legătură cu casa: ceva de reparat, ceva de cumpărat. Nu întrece însă măsura dacă nu vrei să provoci un scandal uriaș. Partenerul se poate simți ignorat.

Vărsător

Există foarte mari șanse să fii victima unui accident mai mare sau mai mic. Pentru a evita complet aceeastă posibilitate, concentrează-te pe tine, relaxează-te, răsfață-te. Îți vei da singur seama că aveai nevoie de o pauză.

Pești

Se anuță niște deplasări în afara orașului, pentru distracție sau pentru a rezolva o situație mai veche. Oricum ar fi, nu refuza invitația, pentru că dacă vei alege să stai acasă, te vei gândi la cele mai triste lucruri și nu îți vei face bine.

Citește și: Horoscop Aprilie 2019 – luna suișurilor și coborâșurilor pentru zodii

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: