Redactia.ro
Home » Știri » Horoscop 16 aprilie 2020. Pentru Vărsători, lumea se va schimba

Horoscop 16 aprilie 2020. Pentru Vărsători, lumea se va schimba

Bărbatul Vărsător. Poate fi o persoană captivantă, dar și confunză. Totul depinde de cum îl tratezi!

Horoscop 16 aprilie 2020 – previziuni complete. Află ce te așteaptă, în funcție de zodia ta, în ziua de joi. Horoscop zilnic pentru Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești.

Ziua de joi de la mijlocul lunii aprilie aduce mari schimbări pentru nativii zodiei Vărsători. Alți nativi au parte de noroc, dar alții au și ghinioane. Vezi previziunile complete.

Horoscop 16 aprilie Berbec

Nu tot ce zboară se mănâncă și nu tot ce sună bine e o oportunitate pentru tine! Fii atent dacă ai de semnat un contract, citește toate detaliile!

Taur

Dacă ești născut sub semnul Taurului, te așteaptă o zi cu puternică încărcătură emoțională. Fie sărbătorești ceva, fie primești o veste foarte bună, inima ta cântă de bucurie!

Gemeni

Pentru Gemeni, ziua de joi vine cu mari cheltuieli. Vor face gaură în buget din cauza acestei cheltuieli neprevăzute și vor fi nevoiți să regândească tot bugetul.

Horoscop joi Rac

Cauți echilibrul și vrei să se rezolve niște probleme din relația de cuplu. Partenerul tău te nemulțumește prin anumite gesturi. E bine să comunici și să rezolvi problema într-o discuție deschisă.

Leu

Vrei să faci o schimbare la aspectul tău fizic. Nu știi exact despre ce e vorba, daca e o schimbare de look, ceva vestimentar sau poate chiar ceva permanent, precum un tatuaj. Acordă-ți timp să te gândești bine înainte de o decizie radicală.

Horoscop 16 aprilie Fecioară

Cauți distracție și joacă. Ești pus pe poante și ai chef de distracție, de dans și de jocuri. Antrenează-ți și familia sau prietenii și petreceți împreună o după-amiază distractivă!

Balanță

Ești prost dispus și acest lucru se vede și în activitatea ta la muncă. Sarcinile simple îți ocupă prea mult timp și ești irascibil. Apelează la ajutorul cuiva și nu te teme să recunoști că pur și simplu nu e cea mai bună zi a ta!

Horoscop Scorpion

Pe 16 aprilie, ai parte de o veste proastă. Este vorba despre ceva legat de muncă, de finanțe sau de birocrație. O încurcătură cu actele îți pune probleme și îți dă ceva bătăi de cap. Acasă, ai o ceartă în familie.

Săgetător

Nu înțelegi de ce starea ta de spirit nu e cea mai bună, însă fii atent la vitaminele și mineralele din corp! Anumite lipsuri îți pot provoca somnolență, iar altele nervozitate. Sănătatea e pe primul loc.

Capricorn

Ești perfecționist și vrei să îți iasă totul bine. Azi acorzi o atenție sporită detaliilor și bine faci! Vei avea succes în activitatea ta și vei fi apreciat!

Vărsător

Este clipa schimbării pentru nativii Vărsător! Dacă ești născut în această zodie, simți că lumea ta o ia razna, dar, din fericire, o să fie vorba despre o bucurie! O veste bună îți face ziua, ba chiar săptămâna, mai frumoase!

Pești

Pentru tine, ziua de joi are și bune și rele. Se rezolvă o situație care te supăra și răsufli ușurat, însă alte probleme îți dau oarecare bătăi de cap. Din fericire, găsești soluția destul de repede și ușor.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: