Redactia.ro
Home » Horoscop » Horoscop 16 Mai 2019. Fecioarele sunt dispuse să facă prea multe compromisuri

Horoscop 16 Mai 2019. Fecioarele sunt dispuse să facă prea multe compromisuri

Horoscop 16 Mai 2019. Fecioarele sunt dispuse să facă prea multe compromisuri

Horoscop 16 mai 2019. Berbecii vor avea o zi plină surprize, iar Fecioarele sunt dispuse să facă prea multe compromisuri.

Citește horoscop zilei de 16 mai 2019, și află ce ți-au rezervat astrele.

Berbec -Horoscop 16 mai 2019

Astăzi este o zi plină de bună dispoziție pentru cei născuți în zodia berbecului. Aceștia vor petrece timp de calitate în compania prietenilor și se vor destinde alături de aceștia.

Spre seară este posibil să primească o veste pe care o așteaptă de foarte multă vreme și care-i va bucura foarte mult.

Taur

Taurii trebuie să fie astăzi atenți la starea lor de sănătate, pentru că este posibil să se îmbolnăvească.

Nu vă îngrijorați însă. Poate să fie vorba despre o banală răceală sau o altă problemă minoră, dar care vă va crea disconfort. Este mai bine ca ziua de azi să o dedicați relaxării, dacă acest lucru este posibil.

Gemeni -Horoscop 16 mai 2019

Gemenii stau foarte bine astăzi la capitolul bani.vor definitiva în sfârșit proiectul la care lucrează de atâta timp. Acest proiect le va aduce o sumă considerabilă de bani și se vor stabiliza din punct de vedere financiar. în ultima vreme gemenii nu prea au avut noroc la bani.

Rac

Pentru raci ziua de astăzi este o zi a eșecurilor pe aproape toate planurile. Nu se simt bine în mediul în care lucrează și este posibil să apară discuții contradictorii cu colegii. Nici acasă lucrurile nu sunt roz. Vă sfătuim să fiți mai indulgent și mai tolerant ca să evitați eventulalele certuri.

Leu

Leii se vor axa astăzi în principal pe familie. În relația dumneavoastră s-a instalat de ceva timp monotonia. Este timpul să faceți ceva dacă nu vreți ca relația cu partenerul să se deterioreze ireparabil. Faceți lucruri inedite împreună, ieșiți undeva sau vorbiți mai mult unul cu celălalt.

Fecioară -Horoscop 16 mai 2019

Pentru fecioare astăzi este o zi a compromisurilor. Fie că faceți ceva ce nu vă doriți la locul de muncă pentru a avansa, fie că tolerați de prea mult timp comportamentul unui prieten sau a unei persoane apropiate și acest lucru vă supără. Vă sfătuim să renunțați să mai faceți asta pentru că veți acumula o mulțime de frustrări.

Balanță

Pentru balanțe se anunță o zi plăcută. este posibil să primiți o mărire de salariu la muncă și admirația șefului pentru munca depusă. Spre seară partenerul dumneavoastră vă va da o veste bună. Poate să fie vorba chiar despre o surpriză pe care o pregătește de ceva vreme pentru dumneavoastră.

Scorpion -Horoscop 16 mai 2019

Azi scorpionii se vor bucura de aprecierea șefului. Vor crește în ochii colegilor de muncă și se vor bucura de atenția tuturor. Aveți grijă ca acest lucru să nu va facă să deveniți arogant și astfel să atrageți antipatia celor din jur.

Săgetător

O mare dorință vi se va îndeplini astăzi Așteptați de multă vreme să se întâmple acest lucru. În ultimul timp nu ați traversat o perioadă foarte bună. Nu vă faceți griji pentru că perioada care urmează va aduce numai lucruri bune pentru săgetători.

Capricorn -Horoscop 16 mai 2019

Capricornii vor avea astăzi discuții și certuri cu partenerul de viață pe tema infidelității. Nu lăsați ca furia să vă umbrească judecata. Este posibil ca cineva rău-intenționat să împrăștie zvonuri pentru a vă distruge relația. Cel mai bine este să discutați și să aveți încredere unul în celălalt.

Vărsător

Vărsătorii vor pleca astăzi într-o călătorie de afaceri care se va finaliza cu o petrecere. Aveți grijă să nu exagerați în a petrece pentru că este posibil să vă pierdeți credibilitatea în fața partenerilor dumneavoastră de afaceri.

Pești -Horoscop 16 mai 2019

Peștii nu au o zi foarte bună azi. Vor fi toată ziua cu capul în nori. Aceștia vor începe o grămadă de lucruri pe care nu vor reuși să le termine, iar la muncă mai mult își vor încurca colegii decât să-i ajute. Încercați să vă puneți gândurile în ordine și să vă organizați temeinic activitățile pe care trebuie să le desfășurați.

Citește și: Horoscop săptămânal 13-19 mai 2019. Taurii vor avea o săptămână plină de schimbări

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: