Redactia.ro
Home » Horoscop » Horoscop 17-23 Iunie 2024. Ce spune Mariana Cojocaru despre zodii

Horoscop 17-23 Iunie 2024. Ce spune Mariana Cojocaru despre zodii

Astrologul Mariana Cojocaru prezintă în cadrul rubricii AstroPlay de pe YouTube Playtech Știri horoscopul pentru săptămâna 17-23 iunie 2024. Aflăm ce rezervă astrele pentru fiecare zodie în această perioadă importantă a lunii iunie 2024. Horoscopul previzional ne ajută să ne conturăm destinul și să navigăm mai bine prin evenimentele vieții.

Conjuncții astrale favorabile și influențele lor

În săptămâna 17-23 iunie 2024, avem parte de influențe astrale semnificative. Soarele din ultimul decan al Gemenilor va fi conjunct cu Venus, iar Mercur Cazimi va aduce o energie specială. Mercur Cazimi este un aspect asemănător cu Venus Cazimi, dar cu o structură astrovibrațională diferită, aducând beneficii în comunicare și carieră.

Trigonocrația Pluto retrograd cu Jupiter din Gemeni

Un alt aspect important al acestei perioade este trigonocrația Pluto retrograd cu Jupiter din Gemeni, ambele fiind în zodie de Aer. Acest aspect mitologic este echivalent cu Ibisul roz și mitul creației, aducând coordonatele necesare pentru toate zodiile în săptămâna următoare. Trigonocrația Pluto retrograd cu Jupiter din Gemeni aduce energii pozitive, favorizând creativitatea și inițiativele noi.

Impactul asupra femeilor Berbec și bărbaților sensibili

Ibisul roz, un simbol sacru și pur al creației, susține femeile Berbec, aducând un val de energie pozitivă în dragoste, carieră și câștiguri financiare. De asemenea, acest aspect sprijină și bărbații cu o latură feminină sensibilă, cum sunt artiștii, aducând implicații karmice majore. Astfel, cei care reușesc să se adapteze și să își valorifice latura creativă vor avea parte de succes.

Biruința ordinii asupra haosului

Aspectul primordial al săptămânii este exaltarea Ibisului roz, simbolizând biruința ordinii asupra haosului. Acest aspect are implicații profunde în relațiile noastre cu societatea, cariera și viața personală.

Separarea lucrurilor bune de constrângeri

Pentru a beneficia de influențele pozitive ale acestei săptămâni, este esențial să separăm lucrurile bune de ceea ce ne constrânge. Cuadratura Pluto-Marte în Taur poate aduce obstacole, dar cei care reușesc să depășească aceste dificultăți vor avea parte de realizări majore. Este un moment propice pentru a începe proiecte temeinice pe termen lung.

Mercur Cazimi și conjunctura Soare-Venus

Mercur Cazimi și conjunctura Soare-Venus aduc beneficii afective și financiare, dar doar pentru cei care au un loc de muncă și se implică activ în comunitate. Universul sancționează pe cei care nu contribuie și nu se implică, dar recompensează pe cei care dăruiesc și se străduiesc.

Transformarea și materializarea intențiilor

Săptămâna 17-23 iunie 2024 este marcată de necesitatea transformării și materializării intențiilor noastre. Aspectele astrale favorizează creativitatea și inițiativa, dar și necesitatea de a lua decizii importante pentru viitor.

Ordine versus haos în relațiile personale și profesionale

Este crucial să înțelegem că viața este o luptă pentru biruință și că trebuie să ne străduim să aducem ordine în haosul din relațiile noastre personale și profesionale. Cei care reușesc să facă acest lucru vor dobândi succes și stabilitate. Creativii vor reuși să materializeze idei noi, în timp ce alții vor trebui să depună eforturi suplimentare pentru a-și atinge obiectivele.

Influențele asupra celor care locuiesc și lucrează în străinătate

Astrele atrag atenția asupra celor care locuiesc și lucrează în străinătate. Pot apărea încercări, blocaje și riscuri, dar cei care reușesc să navigheze prin aceste dificultăți vor găsi noi oportunități. Este important să fim atenți la gradul de risc și să luăm măsuri de precauție adecvate.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: