Redactia.ro
Home » Horoscop » Horoscop 17 aprilie 2022. Ziua de reflexie a lunii

Horoscop 17 aprilie 2022. Ziua de reflexie a lunii

Horoscop 1 martie 2023. Ce surprize au zodiile în prima zi de primăvară

Putem lucra în ritmul nostru propriu la descărcările cosmice majore. Mercur se află în Taur, unde planeta comunicării este persistentă, practică și uneori predispusă la perfectionism. Este ziua de reflexie a lunii.

Horoscop 17 aprilie 2022 Berbec

Există multe moduri în care ți-ai permis „să rămâi mic” în trecutul apropiat. Fie că ai fugit de responsabilități, fie că te-ai aflat într-un proces profund de recuperare, ai fost mai puțin preocupat să fii văzut și te-a interesat mai mult să treci peste fiecare zi. Valurile se schimbă în sfârșit! Nu rata această ocazie de a te pune în valoare!

Horoscop 17 aprilie 2022 Taur

Toată munca de informare pe care ai făcut-o se resimte acum. Veți merge la petreceri, veți primi aprobări pentru proiecte creative și/sau chiar veți avea un interviu de job. Ai o stare de spirit foarte pozitivă. Tot așa!

Horoscop 17 aprilie 2022 Gemeni

Vrei să împărtășești fotografii cu noua ta mobilă din sufragerie, dar știi că fotografiile vor arăta mai bine dacă îți faci timp și de curățenie. Știm că muncești foarte mult și ești prins în ceea ce pare a fi o muncă nesfârșită, sarcinile repetitive te duc la o stare de meditație foarte necesară. Păstrați-vă ochii și mintea deschisă și faceți și ceva relaxant.

Horoscop 17 aprilie 2022 Rac

Expresia „prinzi mai multe muște cu miere decât cu oțet” a fost scrisă cu siguranță pentru o zi ca aceasta. Realizările tale profesionale și victoriile tale personale sunt întâmpinate cu ceva invidie în această zi, din partea unor persoane pe care le credeai prietenii tăi! Ia-o pe drumul cel bun și renunță la ei cu bunătate. Păstrarea unei atitudini pozitive te va ajuta.

Horoscop 17 aprilie 2022 Leu

Se ivesc oportunități interesante de călătorie, educație și alte modalități de a-ți stimula mintalul, motiv pentru care tendința de „călătorii de impact” din această vară este chiar pe placul tău și te pune în situația de a face un plan bine elaborate astăzi. Totodată te gândești cum să integrezi cel mai bine ideile noi în rutina ta zilnică. Nu uita: respectarea obiceiurilor este un act de iubire de sine.

Horoscop 17 aprilie 2022 Fecioară

În timp ce continui să îți faci planuri de viitor, aceasta este o zi în care trebuie să te angajezi sau să înveți ceva nou. Fie un curs de gătit, de dans sau teatru, pregătește-te pentru o descărcare majoră de informații proaspete.

Horoscop 17 aprilie 2022 Balanță

Te redescoperi în relație, te-ai lăsat prins în romantism și acum te-a cuprins raționamentul astfel că vrei să-ți dai seama cum funcționează de fapt relația. Conversațiile incomode despre mutatul împreună, treburile casnice și așteptările sociale nepotrivite șunt doar câteva aspect pe care le analizezi. Totuși te simți apropiat de partenerul de cuplu. Nu lua decizii pripite!

Horoscop 17 aprilie 2022 Scorpion

A trecut mult timp de când a trebuit să te preocupi de găsirea unui echilibru între afaceri și plăcere. Fie că relațiile tale au fost întreaga ta lume, fie că munca a fost atât de solicitantă încât întâlnirile au fost un gând foarte îndepărtat. Dar, în acest moment, totul pare să se întâmple deodată… Atenție la cum le prioritizezi!

Horoscop 17 aprilie 2022 Săgetător

După o petrecere la tine acasă ești gata să îți petreci ziua punând totul la locul lui. Dar, bineînțeles, în timp ce faci ordine în bucătărie și îndepărtezi decorațiunile din sufragerie, ești inspirat să rearanjezi fiecare piesă de mobilier din casă. Nu subestimați puterea de a vă privi spațiul dintr-un unghi nou.

Horoscop 17 aprilie 2022 Capricorn

Deși ai avute parte de ceva certuri în cuplu, astăzi ai oportunitate de a transforma lămâile în limonadă! În loc să te îngrijorezi de un deznodământ, fă o plimbare în parc, explorează un cartier nou sau ia masa de prânz cu cineva care te face un om fericit. Inspirația creativă te așteaptă la fiecare colț în această zi, dacă ești dispus să ieși din zona ta de confort și din starea de plafonare.

Horoscop 17 aprilie 2022 Vărsător

Tu ai parte de binecuvântări peste binecuvântări și oportunități peste oportunități. Acum este timpul să sortezi opțiunile și să alegi ceea ce ți se potrivește. Acea voce enervantă din spatele capului tău ar putea încerca să-ți spună că nu ești demn de această abundență (treci peste). Nu lăsa teama de nou să te controleze! Meriți tot ceea ce ți se întâmplă!
Horoscop 17 aprilie 2022 Pești

Oricât de mult ți-ai dori să îi ajuți pe cei din jur, treci prin schimbări semnificative la locul de muncă sau în viața ta financiară și trebuie să acorzi prioritate problematicilor tale. Acceptă ajutor de la cei dragi și lasă orgoliul deoparte.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: