Redactia.ro
Home » Horoscop » Horoscop 17 decembrie 2019. Zodii care vor avea probleme pe plan sentimental

Horoscop 17 decembrie 2019. Zodii care vor avea probleme pe plan sentimental

Horoscop 17 decembrie 2019. Zodii care vor avea probleme pe plan sentimental

Horoscop 17 decembrie 2019. Zodii care vor avea probleme pe plan sentimental.

Citeste horoscopul zilei de 17 decembrie si afla ce ți-au pregătit astrele.

Berbec- Horoscop 17 decembrie 2019

Ai un succes deosebit în afaceri. Poți încheia un contract și să semnezi documente oficiale. Te sfătuim să ai răbdare și să nu alergi după rezultate imediate.

Taur

Ți se împlinește dorința de a schimba ceva în relațiile parteneriale. Ai încredere în forțele proprii și voința de a acționa.

Gemeni

Este posibil să încasezi o sumă de bani pentru o lucrare încheiată recent. Îți recomandăm să fii mai înțelegător și mai calm cu persoane dragi.

Rac

Te vei ocupa de afaceri și ai ocazia să termini activități începute cu mult timp în urmă. Ești bine dispus și poți lua decizii insipirate.

Leu

Este momentul să realizezi proiecte ambițioase pe termen lung. Spre seară te vei simți mai bine, deoarece vei merge în vizită la prieteni.

Fecioară -Horoscop 17 decembrie 2019

Poți avea întâlniri simpatice cu prietenii și cu rudele, iar după-amiază, partenerul de cuplu îți va face o propunere deosebită.

Balanță

Apar o serie de oportunități extrem de viabile de a face bani sau investiții care îți vor aduce bani. De asemenea, vei avea ocazia să îți pui în aplicare proiecte de călătorie mai vechi.

Scorpion -Horoscop 17 decembrie 2019

Încerci să faci abstracție de ce se întâmplă în jurul tău și vrei să iei o pauză. Sunt șanse mari să apară o schimbare surprinzătoare care îți transformă viața.

Săgetător

Astăzi va trebui să tratezi lucrurile cu seriozitate, acționând într-o manieră responsabilă. Ai șansa să te bucuri de o perioadă de repaos binemeritată.

Capricorn

În chestiunile financiare, este bine să îți păstrezi poziția fermă și să nu te implici emoțional. Va fi nevoie să iei unele decizii neplăcute, însă foarte necesare.

Vărsător

În prima parte a zilei, ar trebui să te mobilizezi și să-ți închei sarcinile restante. În caz contrar, riscă să ai mici probleme în zilele următoare.

Pești -Horoscop 17 decembrie 2019

Sarcinile casnice îți vor ocupa o mare parte din timp, chiar ddacă unele dintre ele nu îți fac mare plăcere. Eforturile vor fi apreciate de partenerul de viață.

Citeste si:Ilinca Vandici, declarații uluitoare după 4 ani de relație: ”Îmi e frică”

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: