Redactia.ro
Home » Horoscop » Horoscop 17 februarie 2019. Ce zodii sunt recompensate

Horoscop 17 februarie 2019. Ce zodii sunt recompensate

Horoscop 17 februarie 2019. Ce zodii sunt recompensate

Horoscop 17 februarie 2019. Unele zodii primesc recompense, altele trebuie să se descurce în situații complicate. Per ansamblu, o zi foarte interesantă pentru toți nativii.

Horoscopul zilei de sâmbătă:

Berbec: Este o zi care ți-ar putea aduce unele recompense majore dacă ai curaj și încredere să îți urmezi instinctele. Alții ar putea încerca să îți spună că te îndrepți spre dezastru, dar nu ar trebui să-l crezi.

Taur: Fii pozitiv în tot ce faci și ai încredere în forțele proprii. E o zi în care ai putea încerca să faci și niște fapte bune și să ajuți pe cei aflați la nevoie.

Gemeni. Vei fi tratat foarte bine oriunde te duci azi, așa că ai putea profita de această situație. Poate poți obține ceva beneficii din această conjunctură norocoasă.

Rac: Mercur începe să traverseze zona Carierei tale, iar acest lucru îți poate da unele idei în ceea ce privește planurile și ambițiile tale pe termen lung. Nu te gândi doar la ziua de azi, gândește-te și la ce urmează după azi.

Leu: Ai petrecut mult timp ajutând alte persoane, încât ți-ai neglijat total nevoie. Acum, trebuie să faci un echilibru și să ceri și tu ajutorul de la alții. De asemenea, ar trebui să îți asumi și unele riscuri.

Fecioară: O situație foarte complicată poate fi descurcată dar este nevoie de toată îndemânarea ta pentru ca toată lumea să fie mulțumită. Cumva, va trebui să te asiguri că toată lumea iese în câștig. În special, tu.

Horoscop 17 februarie 2019 – Scorpionii sunt blocați într-o stare negativă

Balanță: Ar trebui să te concentrezi mai mult pe imaginea de ansamblu și să lași detaliile să se rezolve de la sine. Păstrează-ți energia pentru lucrurile care contează.

Scorpion: Dacă ești blocat într-o stare negativă, azi este un moment bun să ieși din ea. Îți trebuie doar puțină încredere și un pic de tărie de caracter și viața ta se va schimba în bine.

Săgetător: Nu renunța la un proiect de suflet doar pentru că unii critici cinici încearcă să te facă să renunți. Cel mai probabil, unora dintre ei le este teamă că vei reuși să faci ce ți-ai propus.

Capricorn: Deși ești o fire precaută, va trebui să îți asumi unuele riscuri și să ieși puțin din zona de confort pentru a obține ceea ce îți dorești.

Vărsător: Nu te îngrijora prea tare dacă un prieten sau un membru al familiei îți caută nod în papură și spune că ce faci nu este bine. Se va convinge în perioada următoare că tu ai avut dreptate.

Pești: Soarele și Mercur s-au alăturat lui Venus și Neptun în semnul tău și toate lucrurile sunt în regulă. Te numeri printre cei favorizați de astre.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: