Redactia.ro
Home » Horoscop » Horoscop 17 octombrie 2019. Zi tristă pentru o zodie

Horoscop 17 octombrie 2019. Zi tristă pentru o zodie

Horoscop 17 octombrie 2019. Zi tristă pentru o zodie

Horoscop 17 octombrie 2019. Zi tristă pentru o zodie.

Citeste horoscopul zilei de 17 octombrie 2019 și află ce ți-au pregătit astrele.

Berbec -Horoscop 17 octombrie 2019

Astăzi vei reuși să creezi o idee originală pentru proiectul tău, iar colegii te vor lăuda. De asemeneaa, vei primi o sumă de bani considerabilă.

Taur

Ești cam obosit și nervos și nu te poți concentra. Spre seară vei avea de făcut mai multe drumuri și cheltuieli, pentru a rezolva o problemă personală.

Gemeni

Relația cu colegii de muncă este din ce în ce mai rea, din cauza invidiei. Ceea ce ar trebui să faci, este să nu te stresezi prea tare și să le răspunzi direct și scurt. Va veni un moment în care îți vor cere ajutorul.

Rac

Ești cam agitat din cauza unor încurcaturi la locul de muncă.Ar fi bine să nu cedezi nervos pentru a evita eventualele conflicte.

Leu

ÎȚi dorești să faci o schimbare majoră în viața ta. Dacă ești hotărât de această decizie, este timpul să o faci, dacă te îndoiești, atunci înseamnă că nu îți dorești cu adevărat și e mai bine să o lași baltă.

Fecioară -Horoscop 17 octombrie 2019

Deși ai foarte multe lucruri de făcut, ai o energie molipsitoare și îi vei ajuta pe cei din jur să treacă peste probleme. Nu renunța la ambiție și la ceea ce îți dorești.

Balanță

Vei pierde foarte mulți bani din cauza unei persoane în care ai avut încredere. Ar trebui să deschizi ochii și să privești adevărul.

Scorpion

Unele nemulțumiri din trecut îți vor da bătăi de cap și îți vei descărca nervii pe cele mai apropiate persoane. Nu te mai gândi și lasă lucrurile așa cum sunt pentru că se vor rezolva.

Săgetător

Nu prea te simți bine în compania prietenilor, astăzi, iar acest lucru se va observa. Trebuie să vorbesti cu cineva despre asta. Cere ajutorul!

Capricorn -Horoscop 17 octombrie 2019

Te vei certa cu partenerul de cuplu, dar această situație va degenera după ce vei afla un lucru dureros de acesta. Este posibil să aibă loc schimbări drastice în viața ta în următoarea perioadă.

Vărsător

Ar fi bine să nu te joci cu norocul, pentru că vei avea parte de un mare eșec. Ești prea ambițios și ești prea sigur pe tine, și asta îți va aduce mai multe pierderi decât succes.

Și atenție, nu subestima dificultatea unor situații.

Pești -Horoscop 17 octombrie 2019

Nu este timpul pentru a acționa curajos. Tinzi să îți îndrepți atenția către persoanele greșite, și vei regreta mai târziu. Fii atent chiar și la cele mai banale acțiuni.

Citeste si:Cine e vinovat de căderea Vioricăi Dăncilă. Elena Udrea dezvăluie totul

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: