Redactia.ro
Home » Știri » Cine e vinovat de căderea Vioricăi Dăncilă. Elena Udrea dezvăluie totul

Cine e vinovat de căderea Vioricăi Dăncilă. Elena Udrea dezvăluie totul

elena udrea

Elena Udrea a apărut din nou în fața magistraților, în procesul în care vrea să obțină anularea sentinței din procesul Gala Bute. La ieşirea din Curtea de Apel București, fostul ministru al Turismului şi-a exprimat opinia faţă de căderea Guvernului Dăncilă.

„Cred că sunt şanse mari ca guvernul format de Orban să nu treacă în Parlament. Dacă este aşa, nu pot decât sa spun că Florian Coldea e genial. A reuşit să omoare doi dintr-o lovitură: pe Dăncila dar şi pe Iohannis! Şi pe acesta din urma, chiar cu propria lui mână. Cum s-ar zice, l-a sinucis”, a comentat Udrea, potrivit evz.ro.

Elena Udrea și Adrian Alexandrov, nuntă în secret! Iată dovada!

Fostul ministru a mai adăugat: „Eu am susţinut teoria că este mâna lui Coldea, hotărât să îl execute pe Iohannis, păcălindu-l să pună motiunea, făcând praf şansa Vioricăi Dăncilă să intre în turul doi la alegerile prezidenţiale”.

„Cred că Guvernul Orban nu va trece. Va fi un eşec al preşedintelui Iohannis”, a adăugat aceasta. „Astfel Coldea omoară doi dintr-o lovitură: şi pe doamna Dăncilă şi pe preşedintele Iohannis. Iar în turul doi, domnul Iohannis va avea o mare problemă cu haosul deoarece nu va avea guvern”, a concluzionat Elena Udrea.

Primul succes în instanţă în demersul de a scăpa de condamnarea în dosarul Gala Bute

Înalta Curte de Casație și Justiție a admis cererea de recurs în casație formulată de Udrea împotriva deciziei din anul 2018 prin care a fost condamnată la 6 ani de închisoare pentru luare de mită și abuz în serviciu.

Minuta încheierii penale nr. 225/RC În baza art. 440 alin. (4) din Codul de procedură penală, admite în principiu cererea de recurs în casaţie formulată de inculpata Udrea Elena Gabriela împotriva deciziei penale nr. 93 din data de 5 iunie 2018, pronunţată de Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie – Completul de 5 Judecători, în dosarul nr. 2303/1/2017. Trimite cauza în vederea judecării recursului în casa?ie, la Completul de 5 Judecători – Penal P3 – 2019.

Fixează termen de judecată, în şedinţă publică, la data de 12 noiembrie 2019, pentru când se citează recurenta inculpată Udrea Elena Gabriela şi partea civilă Autoritatea Naţională pentru Turism. Se va încunoştinţa apărătorul ales al recurentei inculpate Udrea Elena Gabriela cu privire la termenul acordat. Definitivă. Pronunţată în şedinţă publică, astăzi, 15 octombrie 2019”, se precizează în minuta instanței.

Prima apariției a Elenei Udrea după ce s-a întors din Costa Rica

Pe de altă parte, Înalta Curte de Casație și Justiție a admis cererea formulată de Udrea de sesizare a CCR cu o excepție de neconstituționalitate a unui articol din Codul de procedură penală. Ea speră ca, în acest fel, dosarul gala Bute să fie reluat de la zero.

„Admite, în parte, cererea formulată de recurenta inculpată Udrea Elena Gabriela şi sesizează Curtea Constituţională cu excepţia de neconstituţionalitate a dispoziţiilor art. 438 alin. (1) din Codul de procedură penală şi art. 102 pct. 267 din Legea nr. 255/2013 pentru punerea în aplicare a Legii nr. 135/2010 privind Codul de procedură penală şi pentru modificarea şi completarea unor acte normative care cuprind dispoziţii procesual penale. Definitivă”, se arată în decizia instanţei.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: