Redactia.ro
Home » Horoscop » Horoscop 18 martie 2020. Vremuri grele pentru Lei și Săgetători

Horoscop 18 martie 2020. Vremuri grele pentru Lei și Săgetători

Horoscop

Horoscop 18 martie 2020 – previziuni pentru ziua de miercuri. Mijlocul săptămânii aduce conflicte și neplăceri. Previziuni astrologice pentru Berbeci, Tauri, Gemeni, Raci, Lei, Fecioare, Balanțe, Scorpioni, Săgetători, Capricorni, Vărsători și Pești. Vezi ce spune horoscopul pentru zodia ta.

Ziua de miercuri, 18 martie, aduce situații conflictuale, mai ales pentru Lei și Săgetători, care oricum nu sunt în apele lor. Va fi o zi complicată și destul de dificilă pentru majoritatea zodiilor.

Horoscop complet pentru toate zodiile

BERBEC

Sunt șanse mari să ai o stare de spirit destul de neplăcută. Mișcările astrale îți dau o stare de agitație inexplicabilă și parcă nimic nu îți intră în voie. Este important să nu te răzbuni pe cei apropiați pentru neplăcerile din interiorul tău.

TAUR

Te vei simți foarte bine și pus pe treabă. Fie că rezolvi câteva probleme importante la serviciu, fie că pui la punct chestiuni personale, ai succes în ceea ce faci. Este o zi bună și în sectorul financiar.

GEMENI

O să primești o veste foarte bună. Se poate să fie vorba despre căminul conjugal, fie despre relația ta cu partenerul, fie efectiv despre casa ta. Oricum ar fi, îți va bucura sufletul și îți va da speranță.

RAC

Ulciorul nu merge de multe ori la apă! Astăzi, o greșelă făcută recent va ieși la iveală și va avea un preț scump. Cel mai bine e să primești situația cu fruntea sus, căci așa cum a venit, va trece3 mai departe.

LEU

Ai nervi parcă fără motiv. Însă tu știi că, în interiorul tău, există un foc mocnit care îți dă această stare conflictuală. Colac peste pupăză, nici cei din jur nu par să îți înțeleagă starea, ci doar o accentuează.

FECIOARĂ

Este o zi de sfaturi și consultări. Trebuie să iei o decizie și încerci să aduni toate părerile pentru a te asigura că faci pasul cel bun. Însă, nu uita, dacă decizia te vizează doar pe tine, răspunsul va fi în interiorul tău, nu la cei din jur!

Miercuri, 18 martie 2020, zi dificilă pentru zodii. Horoscop complet

BALANȚĂ

Încerci să faci niște schimbări în ceea ce privește cheltuirea banilor și echilibarea bugetului. Vei descoperi astfel câte mărunțișuri îți consumă din venit și cât de greu este să te reții de la micile tale plăceri, tabieturi sau vicii.

SCORPION

Nu căuta vinovați acolo unde nu sunt. La serviciu sau acasă, parcă ai tendința de a-i acuza pe alții pentru problemele existente. Nu lăsa acest aspect să îți strice relațiile de colaborare.

SĂGETĂTOR

Deși nu vrei să stârnești conflicte, te tot trezești implicat în discuții care te privesc mai mult sau mai puțin. Nu te lăsă atras în controverse și nu primi energii negative de la ceilalți. Rămâi, pe cât posibil, imponderabil.

CAPRICORN

Vei simți nevoia de curățenie generală sau ordine. Parcă totul trebuie să stea la locul lui, atât la popriu, cât și la figurat. Însă nu uita că nu milităria e soluția pentru anumite probleme cu care te confrunți!

VĂRSĂTOR

Vei avea parte de o zi cât se poate de liniștită, spre bucuria ta. Ziua de miercuri va fi despre relaxare, muzică, planuri și speranțe. Ceva ce nu ți-ai mai permis de mult timp să faci!

PEȘTI

O zi bună pentru socializare, joacă, divertisment. Dacă ai copii sau nepoți, bucură-te alături de ei, cu lejeritatea specifică copilăriei. Meriți să îți lași mintea limpede și corpul să facă ce vrea!

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: