Redactia.ro
Home » Horoscop » Horoscop 19 martie 2019. Promovări și demisii

Horoscop 19 martie 2019. Promovări și demisii

Horoscop 19 martie 2019

Horoscop 19 martie 2019. Astrele ne îndeamnă să stăm departe de probleme. Orice detaliu ne poate arunca într-un adevărat conflict: tonul vocii, gesturile sau mimica, nu doar cuvintele rostite. Mult mai productiv va fi dacă ne vom concentra pe alte lucruri, mai utile.

Berbec

Pentru că ești foarte activ și foarte implicat în ceea ce se întâmplă la birou, șefii te vor remarca și te vor lăsa să faci cele mai importante lucruri. După o zi atât de bună îți vei dori să îți faci planuri alături de partener.

Taur

Toată lumea de la birou știe cât de mult îți dorești o avansare, așa că se vor organiza și te vor ajuta în fața șefului. Chiar dacă acest lucruri te va bucura, trebuie să ai grijă totuși să nu își neglijezi partenerul de viață.

Gemeni

Te vei simți foarte bine atât din punct de vedere fizic cât și psihic. Toată lumea va dori să îți afle secretul. Ai grijă totuși ce și cui spui pentru că nu toată lumea din jurul tău va avea intenții bune și te poți demoraliza.

Rac

Le vei demonstra din nou tuturor celor care nu te credeau că îți meriți pe deplin locul în companie. Cu toate acestea nu se prevedere nicio avansare și nicio mărire de salariu. Din acest motiv vei căuta să iei legătura cu alți angajatori.

Horoscop 19 martie 2019

Leu

Pe parcursul zilei nu vei avea niciun motiv de bucurie sau de satisfacție. Acest lucru te va întrista foarte tare. Din fericire însă pe finalul zilei vei ajunge acasă și căldura celor dragi te va face să te simți mult mai bine.

Fecioară

Ai foarte multe planuri. Majoritatea vor fi surprize de aceea vei fi nevoit să îți ascunzi sentimentele. Ai grijă să nu atragi bînuielile partenerului de viață din acest motiv. Cel mai bine explică-i ce ai de gând, vei evita multe certuri.

Balanță

Din păcate, superiori tăi te vor nedreptăți și aceest lucru îți va strica orice chef de viață. Important este să te aduni și să decizi: să rămâi în această situație sau să pleci spre ceva mult mai bun.

Scorpion

Iei una dintre cele mai bune hotărâri din viața ta. Ajungi să ierți pe cineva care ți-a greșit foarte mult. Acest lucru te va face să te simți foarte bine. Important este să luați lucrurile ușor și totul va fi bine.

Horoscop 19 martie 2019

Săgetător

Ai grijă mai ales la locul de muncă. Riști să intri într-un conflict care va atrage furia șefilor tăi. Poate fi vorba despre o persoană care te va întoarce împotriva superiorilor. Fii cumpătat dacă nu îți dorești un job nou.

Capricorn

S-ar putea să îți faci o părere greșită despre cineva. Din fericire mai târziu vei afla că ideile tale au fost total greșite. Ba chiar mai mult, te vei apropia de acea persoană. Poate fi vorba despre o relație de iubire sau despre o afacere,

Vărsător

Dacă cineva îți va cere ajutorul, nu refuza. Chiar dacă nu vei avea timp, chef sau alte resurse. La final, vei fi foarte fericit și mulțumit de atitudinea ta. Iar recunoștința celui pe care l-ai ajutat va fi neprețuită.

Pești

Vei avea multe întrebări legate de orice fel de subiecte. Nu ezita să îi întrebi pe care despre care crezi că te pot ajuta. Dacă ești în căutarea unui partener de viață ai grijă să fii cât se poate de sincer pentru binele tuturor.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: