Redactia.ro
Home » Horoscop » Horoscop 19 martie 2020. Trei zodii se bucură de succes

Horoscop 19 martie 2020. Trei zodii se bucură de succes

Horoscop 19 martie 2020. Trei zodii se bucură de succes

Previziuni pentru ziua de 19 martie 2020 pentru toate zodiile. Horoscopul zilei de joi îți spune la ce să te aștepți, în funcție de zodia ta. Va fi o zi aparent banală, fără evenimente spectaculoase, dar care va aduce bucurii unor anumiți norocoși ai zodiacului.

Care sunt zodiile norocoase ale zilei și pentru cine ziua de 19 martie va fi ceva mai dificilă.

Horoscopul zilnic:

BERBEC

Urmează să ai parte de o zi destul de agitată, chiar obositoare. Întâlnești situații destul de greu de gestionat și e puțin probabil să le rezolvi prea curând. Nu are rost să te superi, fă doar ceea ce este în puterile tale.

TAUR

Vei avea parte de o zi liniștită, așa cum tânjești de multă vreme. Profită de răgaz pentru a-ți aranja gândurile și pentru a te relaxa. Te așteaptă o perioadă încărcată, săptămâna viitoare.

GEMENI

Pentru tine, ziua de joi vine cu oarecare neplăceri. Vei sta pe gânduri dacă să scoți la iveală un secret, care s-ar putea dovedi a fi dureros pentru cineva din jur. Ai grijă să nu faci victime colaterale, cu toate intențiile tale bune!

RAC

Ești printre norocoșii zilei de 19 martie. Ai parte de o mare bucurie pe plan profesional. O sumă nesperată de bani te va ajuta să plătești niște datorii. Astfel, vei putea să scapi e o povară care te măcina de destulă vreme.

LEU

Primești o veste neașteptată și nu foarte plăcută. Poate fi ceva legat de meseria ta sau ceva birocratic legat de locuința ta. Poate fi vorba despre impozite sau acte de construcție, în funcție de situație.

Horoscop 19 martie 2020. Trei zodii se bucură de succes

FECIOARĂ

Dacă ai copii, pregătește-te pentru o zi extrem de agitată cu ei. Sau poate urma o surpriză legată de părinți, ori de frați sau surori. Cert este că e o zi în care vei pune familia pe primul plan.

BALANȚĂ

Nu e un moment bun pentru decizii sau schimbări majore. Ai mare grijă dacă semnezi acte importante. Gândește bine fiecare pas!

SCORPION

Bucură-te de fiecare moment și oferă-ți o clipă de relaxare. Ziua este benefică pentru grădinărit, citit, activități care… cultivă, fie fizic fie în interior.

SĂGETĂTOR

Să nu faci astăzi lucruri sub impuls de moment. Vei avea stări greu de controlat, dar e important să te gândești bine înainte de a lua o decizie sau de a spune ceva. Îți vei mulțumi mai târziu!

CAPRICORN

Vei avea stări de anxietate sau poate de depresie. Este clar că situația de la nivel mondial este terifiantă pentru tine și ai nevoie de a-ți găsi echilibrul. Nu îți fie frică să vorbești cu partenerul despre temerile tale.

VĂRSĂTOR

Simți că nu te mai ajungi cu banii, iar cheltuielile continuă să crească. Nu poți să controlezi situația și te simți pe marginea prăpastiei. Ai grijă de sănătatea ta psihică. Cu mult calm, vei ieși din impas.

PEȘTI

Și tu te numeri printre norocoșii zilei, datorită unor vești bune pe care le privești din partea unor membri ai familiei. Poate fi vestea unei sarcini sau a unei căsători, ori e vorba despre un proiect pe care îl aștepți de mult.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: