Redactia.ro
Home » Horoscop » Horoscop 2 martie 2019. Ce rezervă astrele sâmbătă

Horoscop 2 martie 2019. Ce rezervă astrele sâmbătă

Horoscop 2 martie 2019. O zodie trebuie azi să îşi păstreze calmul, iar alţi nativi ar trebui să îşi urmeze instinctele.

Iată horoscopul de azi: 

Berbec: Ar fi o idee bună să stai mai retras astăzi. Eşti într-o dispoziţie destul de sensibilă şi poţi intra în conflict cu cineva din pricina unor motive puerile.

Taur: Dacă iei o decizie importantă fără să ceri şi părerea persoanei iubite, s-ar putea lăsa cu o mare ceartă. Nu te costă nimic să afli şi ce gândeşte partenerul tău de viaţă despre lucruri care vă privesc pe amândoi.

Gemeni: Prietenii te-ar putea invita să te duci cu ei la un eveniment social, dar tu nu prea ai chef de socializare. Preferi să petreci ceva timp singur şi să te relaxezi.

Rac: Păstrează-şi calmul şi rămâi în controlul unei situaţii. Poate nu este un lucru înţelept să te cerţi cu o persoană care are o autoritate mai mare decât tine.

Leu: Cineva ţi-ar putea spune astăzi să nu ocupi o anumită poziţie şi să nu faci anumite lucruri care să îţi pună în pericol viitorul. Depinde de tine să iei cea mai bună decizie.

Fecioară: Încearcă să nu iei de bun tot ce auzi sau ce vezi astăzi. De asemenea, cu cât mai mulţi oameni vor încerca să te tragă într-o direcţie care nu ţi se pare corectă, cu atât mai mult va trebui să rezişti.

Balanţă: Deşi ai nevoie de ajutor, te încăpăţânezi şi refuzi pe oricine se oferă să te ajute. Adu-ţi aminte că nu le poţi face pe toate singur.â

Horoscop 2 martie 2019 – Scorpionii trebuie să îşi urmeze instinctele

Scorpion: Urmează-ţi astăzi instinctele, chiar dacă înseamnă să faci totul diferit faţă de ce fac ceilalţi. Ar trebui să ştii că este mai bine să faci cum simţi decât cum îţi spun alţii să faci.

Săgetător: Fă lucrurile cum ştii tu mai bine şi nu fi tentat să apelezi la metode noi şi riscante. Chiar dacă vei încerca ceva nou, asigură-te că eşti sfătuit bine de cei care au mai făcut asta.

Capricorn: Ai putea găsi dificil să te înţelegi cu cineva apropiat azi, dar este în regulă. Ai o stare puţin mai proastă şi de aceea ţi se pare că nimeni nu te înţelege.

Vărsător: Dacă cel de-al şaselea simţ al tău îţi spune că cineva nu este sincer azi cu tine, ascultă-l. Este posibil ca unele persoane din anturaj să aibă unele intenţii ascunse în acest weekend.

Peşti: Ai putea fi dezamăgit că ceva în care ţi-ai pus speranţele nu a ajuns la rezultatul dorit, dar vor fi şi alte oportunităţi. Nu uita, viaţa e o călătorie, nu o destinaţie.

Citeşte şi: Horoscopul primăverii pentru fiecare zodie

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: