Redactia.ro
Home » Horoscop » Horoscop 20 martie 2019. O zi potrivită pentru analize și pentru decizii

Horoscop 20 martie 2019. O zi potrivită pentru analize și pentru decizii

Horoscop 20 martie 2019 - previziuni complete berbec, taur, gemeni, rac, leu, fecioara, balanta, scorpion, sagetator, capricorn, varsator, pesti

Horoscop 20 martie 2019. Astrele ne încurajează mai mult ca de obicei să ne îndreptăm asupra sufletului, să analizăm ce am făcut până acum pentru a lua cele mai bune decizii pe viitor.

Berbec

Îți dorești schimbări pe toate planurile vieții tale, dar nu ești în cea mai bună formă pentru a le duce la bun sfârșit. Încearcă să accepți și părerile celor din jur pentru că vei primi doar idei bune.

Taur

Muncești mult, îți fac treaba și la birou și acasă cu multă grijă și totuși nu ești fericit. Te gândești la nevoile sufletului tău. Pentru a depăși acest punct dificil rezervă-ți câteva zile doar pentru tine.

Gemeni

Este timpul să analizezi toate relațiile în care ești implicat. Vei vedea că nici în cercul de prieteni și nici printre colegi nu sunt doar oameni cu intenții bune. Evita conflictele inutile, nu-ți dezvălui planurile.

Rac

Ai multă energie așa că te implici cu toate resursele la birou. Eforturile tale trec din păcate neobservate de către șefi. Vestea bună este că familia va fi lângă tine și te va ajuta să depășești momentul.

Leu

Te gândești de mult timp să pleci într-o călătorie în care doar să te odihnești, să cunoști oameni interesanți și locuri deosebite. Nu te aventura nicăieri fără să te documentezi foarte bine despre toate detaliile.

Horoscop 20 martie 2019

Fecioară

Ai tot amânat treburile casei care presupun plăți, facturi, înțelegeri cu meșteri, cumpărături și nu numai. Chiar dacă ai impresia că nu dispui de bani sau că nu ai chef, scapă de această povară.

Balanță

Evită discuțiile aprinse mai ales dacă nu au legătură directă cu tine. De asemenea ai grijă să nu ai așteptări foarte mari de la oameni care te înconjoară. Stai departe și de oamenii care nu îți fac bine.

Scorpion

Trebuie să te oprești și să îți reechiibrezi balanțele. Muncești mult și la birou, te implici la fel de serios și acasă. Din acest motiv uiți de tine și de sănătatea ta și de stilul de viață.

Săgetător

Va fi o perioadă perfectă pentru apropierea de cei dragi, poate chiar de o persoană alături de care să începi o relație foare frumoasă. Trebuie să fii mai atent la nevoile celorlalți ca să fii și tu fericit.

Capricorn

Vei avea ocazia să vorbești cu cineva mai în vârstă din familia ta. Acest lucru îți va deschide ochii și vei găsi cele mai bune soluții pentru situațiile din viața ta. Reține și pune în practică.

Vărsător

Îți va fi foarte greu să îți ții emoțiile în frâu fie că vorbești cu un prieten vechi sau cu un necunoscut. Adună-te și ai grijă la orice detaliu pentru că această stare va trece, dar rămân amintirile.

Pești

Vei primi bani sau cadouri surpriză. Încearcă să te bucuri de ceea ce ai acum și nu te mai gândi la ce urmează sau a ce se putea întâmpla. Relaxează-te și începe să îți gestionezi cu grijă toate resursele.

Citește și: Horoscop saptamanal 18-25 martie 2019- 3 zodii încep cu dreptul

Horoscopul primăverii pentru fiecare zodie

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: