Redactia.ro
Home » Horoscop » Horoscop 21 februarie 2019. Probleme în relația unei zodii

Horoscop 21 februarie 2019. Probleme în relația unei zodii

Horoscop 21 februarie 2019. Probleme în relația unei zodii

Horoscop 21 februarie 2019. O zodie are probleme în a se descurca cu persoana iubită, în timp ce altă zodie trebuie să își asculte instinctele.

Iată horoscopul zilei de joi:

Berbec: Este probabil să ai un schimb de replici de loc plăcut cu cineva de la locul de muncă, dar nu e vorba de ceva grav. Este vorba doar de o stare de tensiune de moment și amândoi veți uita repede incidentul.

Taur: Dacă cineva îți oferă ceva gratis azi, ai putea bănui că e vorba de ceva suspect. Persoana care își face acest dar ar putea să vrea un favor peste câteva zile.

Gemeni: Sunt multe lucruri interesante care se întâmplă în aceste momente în jurul tău, așa că nu îți bate capul cu supărările altora sau cu planurile care nu nu duc nicăieri ale unora.

Rac:  Îți va fi greu să te descurci cu persoana iubită, deoarece influența lui Saturn își face simțită prezența. Pot fi unele dificultăți de comunicare, dar nu este nimic grav.

Leu: Ascultă ce îți transmite un prieten astăzi și dacă e vorba de implicații financiare pentru tine, trebuie să acționezi imediat. Dacă nu profiți de situație, alții ar putea profita și atunci vei regreta că nu ai făcut nimic.

Horoscop 21 februarie 2019 – Previziunile zilei de joi

Fecioară: Cel mai bine ar fi să îți analizezi cu grijă opțiunile înainte să faci o mișcare. Este posibilitatea să cazi într-o capcană dacă nu ai grijă la ce alegeri faci.

Balanță: Știi exact ce ar trebui să faci așa că fă-o și nu își face griji legate de consecințe. Totul va merge OK atâta timp cât îți asculți instinctele și nu stai să te gândești ce se va întâmpla mâine sau peste o săptămână.

Scorpion: Dacă întrebi un prieten sau un membru al familiei dacă e bine ce faci, cel mai probabil vor răspunde negativ. Mai bine nu întrebi. Ai curajul de a merge mai departe cu convingerile tale dacă ție ți se pare că totul merge în direcția potrivită.

Săgetător: Oamenii cu care lucrezi vor fi impresionați de atitudinea ta și de modul în care scoți maximul din fiecare posibilitate sau ofertă. Te-ar putea aștepta și o promovare.

Capricorn: Câteodată este mai bine să fii singur decât în mijlocul oamenilor. Azi este una din acele zile. Decât să stai să asculți toate problemele și nemulțumirile celorlalți, mai bine stai să te relaxezi.

Vărsător: Mercur, planeta comunicării, este de partea ta azi și îți iese mai ușor să te faci înțeles. Cu toate acestea, ar trebui să alegi cu atenție interlocutorii și să nu pierzi timpul cu oameni care nu sunt pe aceeași lungime de undă ca tine.

Pești: Vei avea o abordare orginală asupra unei probleme și vei fi uimit de cât de repede vei găsi o soluție.

Citește și: Horoscop 20 februarie 2019 – O zodie descoperă că este minţită

Horoscop Mihai Voropchievici pentru săptămâna 18 – 24 februarie

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: