Redactia.ro
Home » Horoscop » Horoscop 22-28 februarie 2021. Zodiile au parte de provocări

Horoscop 22-28 februarie 2021. Zodiile au parte de provocări

Horoscop

Horoscop 22-28 februarie 2021. Săptămâna care începe se anunță a fi una cu noi provocări pentru fiecare zodie în parte. Mercur a ieșit din retrograd și vom încerca să punem în aplicare mai multe lucruri. Ne vom concentra mai mult atenția asupra viitorului.

Horoscop 22-28 februarie 2021. Zodiile au parte de provocări

Horoscop 22-28 februarie 2021. Noua săptămână va fi una plină de schimbări, deoarece zodiile vor trebui să ia decizii importante. Vor fi mult mai creative și își vor pune planurile în aplicare. Așadar, va fi o perioadă cu multe sarcini, informează Antena 3.

Horoscop 22-28 februarie 2021 Berbec

Începutul de săptămână este foarte valoros pentru Berbec, deoarece se va remarca la locul de muncă și va comunica mai mult cu familia. Miercuri, joi şi vineri berbecii vor avea multă energie, iar în weekend vor munci.

Horoscop 22-28 februarie 2021 Taur

Va fi o săptămână cu multe sarcini pentru Tauri. Luni, marți și miercuri vor face câteva drumuri pentru semnarea unor acte, iar joi şi vineri, vor medita asupra lucrurilor din viața lor, pentru a pune la punct unele dintre ele. Vor fi și unele tensiuni cu membrii familiei, iar în weekend taurii vor avea parte de relaxare.

Horoscop 22-28 februarie 2021 Gemeni

Gemenii se vor gândi toată săptămâna la bani, mai exact la cum îi vor cheltui. Se vor gândi și la sănătatea lor, cum să-i acorde mai multă atenție, dar și la activitățile profesionale. Cineva drag le va da gemenilor o veste bună, din depărtare.

Horoscop 22-28 februarie 2021 Rac

Racii vor intui toată săptămâna și ar putea da bani împrumut. Vor discuta despre unele subiecte delicate și ar putea deveni sprijin moral pentru anumite persoane.

Horoscop 22-28 februarie 2021 Leu

Leii vor fi puțin leneși toată săptămâna și se vor simți și obosiți, totodată. Însă, de miercuri după-amiază, joi şi vineri vor avea o dispoziție foarte bună și vor recupera ce au lăsat în urmă. Ar putea intra în conflict cu anumite persoane și trebuie să dea dovadă de multă tărie de caracter.

Horoscop 22-28 februarie 2021 Fecioară

Fecioarele vor oferi multă bunătate în următoarea săptămână. Se vor întâlni cu prieteni vechi și vor primi vești de la persoanele dragi. Vor auzi și unele vorbe despre ele care s-ar putea să nu le convină și să le supere. În weekend vor găsi soluții în legătură cu rezolvare anumitor probleme.

Horoscop 22-28 februarie 2021 Balanță

Balanțele vor fi foarte autoritare în această săptămână. Îl vor trage la răspundere pe partenerul de viață și s-ar putea confrunta cu probleme de sănătate.

Horoscop 22-28 februarie 2021 Scorpion

În perioada 22-28 februarie, Scorpionii vor trebui să semneze acte și vor cere ajutorul cuiva drag, bun prieten chiar. Trebuie să se impună mai mult la locul de muncă, iar în weekend se vor distra cu prietenii.

Horoscop 22-28 februarie 2021 Săgetător

Săgetătorii vor să câștige bani în această săptămână. Vor avea conflicte, legate de unele nemulțumiri, cu persoane apropiate și ar putea cere și un sfat de la specialiști.

Horoscop 22-28 februarie 2021 Capricorn

Asemeni gemenilor vor acorda foarte multă atenție părții finaciare în această săptămână. La începutul săptămânii, în schimb, vor avea unele discuții cu partenerii lor de viață. Joi și vineri vor face un sacrificiu.

Horoscop 22-28 februarie 2021 Vărsător

Vărsătorii vor începe săptămâna cu multă muncă. Spre jumătatea săptămânii s-ar putea certa cu anumite persoane din jurul lor, iar în weekend se vor bucura de momente de răsfăț.

Horoscop 22-28 februarie 2021 Pești

La începutul săptămânii, peștii vor avea parte de clipe romantice alături de persoana iubită. Joi și vineri s-ar putea crea unele neînțelegeri la locul de muncă, deoarece unii colegi își vor schimba poziția. Dacă va fi necesar, este recomandat să ceară sfatul cuiva.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: