Redactia.ro
Home » Horoscop » Horoscop 22 februarie 2019. O zodie este sub presiune

Horoscop 22 februarie 2019. O zodie este sub presiune

Horoscop 22 februarie 2019. O zodie este sub presiune

Horoscop 22 februarie 2019. O zodie se concentrează vineri pe parteneriate, iar o altă zodie se simte sub presiune.

Evenimentul astrologic al zilei este un Cuadrat al lui Mercur (în Pești) cu Jupiter (în Săgetător).

Iată horoscopul de vineri:

Berbec: Soarele tranzitează un sector sensibil al astrogramei tale așa că vei fi într-o dispoziție schimbătoare. De asemenea, dacă ai decizii importante, ar trebui să le lași pentru altă zi.

Taur: Nu te descuraja dacă rezultatul de azi nu este ce sperai. Mai sunt multe lucruri de făcut până când vei obține ce dorești, așa că trebuie să ai răbdare.

Gemeni: Dacă simți că ești sub presiune în această zi, e doar pentru că tu te pui sub prea multă presiune. Soarele care se află în planul Carierei tale înseamnă că vei reuși să faci o impresie bună. Nu încerca să te suprasoliciți.

Rac: Multe dintre lucrurile care îți provoacă îngrijorări vor dispărea curând. Cel mai probabil, unele dintre ele nu au existat niciodată, doar tu îți făceai prea multe probleme.

Horoscop 22 februarie 2019. Leii se concentrează pe parteneriate

Leu: Te concentrezi pe parteneriate, dar nu de natură personală, ci profesională. Chestiunile financiare, investițiile și afacerile vor fi prioritatea ta, iar dacă îți joci avantajele cum trebuie, poți face un profit frumos.

Fecioară: Încearcă să nu ascunzi lucruri de persoana iubită. Nu va funcționa, nu atâta timp cât astrele își sugerează că ar fi mai bine să mizezi pe onestitate în relație.

Balanță: Viața pare să fi luat o turnură serioasă în ultima vreme, dar asta nu înseamnă că nu te mai poți distra. Cu toate acestea, ar trebui să ai mai multă grijă la sănătate și la muncă în perioada următoare.

Scorpion: Îți este mai ușor să faci lucruri care țin de zona creativă și lași vocea interioară să te ghideze pe drumul cel bun.

Săgetător: Dacă îi faci cuiva vreo favoare azi, s-ar putea să ai o surpriză neplăcută în viitor. Este foarte posibil să nu ți se întoarcă serviciul, chiar dacă tu îți vei pune bazele în persoana respectivă.

Capricorn: Este un moment oportun dacă vrei să călătorești sau să socializezi. Weekend-ul bate la ușă și nu ți-ar strica o mică escapadă. Nu îți face griji asupra banilor pe care îi cheltuiești. Bucură-te de timpul tău liber.

Vărsător: Capul tău poate fi plin de idei bune, dar unele dintre ele nu se pot aplica. Ar fi bine să vezi ce este cu adevărat realizabil și să acționezi acolo unde se poate.

Pești: Ar trebui să dai uitării lucrurile negative care s-au întâmplat în viața ta și să începi să crezi că și tu ești destinat succesului. Încarcă-te cu entuziasm și energie pozitivă.

Citește și: Aceasta este cea mai neiertătoare zodie de femeie

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: